I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Ove subote otvaranje najlepše bašte u gradu

Otvaranje tradicionalno najpopularnije I najlepse baste diskoteke “Museum” rezervisano je za subotu 19. maj, kada i zvanično kreće letnja sezona 2012.

Ovog puta nezaboravne žurke će se dešavati u renoviranoj bašti.Planiran je veliki broj tematskih žurki koje će biti potpuno iznenadjenje ,koncerata najpopularnijih izvodjača, kao i razne promocije.

Muziku u novoj sezoni biraće resident DJ-evi ovog kluba u sastavu : DJ Kocka (Stevica Nikolić), DJ Dragan Tolmač I DJ Marko Stjepanović.

I Taxi Zrenjanin

Veseli tim profesionalnih konobara, prelepe I raspolozene hostese nestrpljivo čekaju da vam ugodjaj I provod u bašti bude potpun.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Za otvaranje je predvidjen vrhunski zvuk, fenomenalna rasveta, vatromet, slikanje na ulazu, dobra muzika I brojna iznenadjenja koja smo pripremili za to veče najavljuju organizatori.

Top leto startuje u basti Museuma, ukoliko želite najbolji provod pod otvorenim nebom u srcu Zrenjanina,vaš izbor je svakako opet kao I mnogo godina unazad Club ”Museum”.

Informacije I rezervacije stolova 062 518 375 I 062 364 855.

The summer starts here… come and start it .. Vaš club “Museum”!

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh