I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Ovako izgleda Zrenjanin tokom policijskog časa [4K VIDEO]

U Srbiji je u cilju suzbijanja epidemije korona virusa 15. marta 2020. uvedeno vanredno stanje, a od 18. marta i mere zabrane kretanja, odnosno policijskog časa.

Bila je to  prilika da se tokom tog perioda zabeleže istovremeno lepe i sablasne slike Zrenjanina, bez ljudi, bez automobila, bez biciklista. Kampanja i slogan koji nam je svima ušao pod kožu #ostani kod kuće, verovatno ćemo pamtiti celog života i prepričavati našim potomcima.

645 sati policijskog časa

Do srede 28. aprila 2020. u „policijskom času“ proveli smo 645 sati ili 26,8 dana. Prvi policijski čas uveden je 18. marta i naredna 3 dana trajajo je od 20 časova do 5 časova izjutra narednog dana. Od 23. marta do 21. aprila radnim danima policijski čas trajao je od 17 pa do 5 ujutro narednog dana. Od 21. aprila mera zabrane kretanja na snazi je od 18 pa do 5 ujutro. Tog 21. aprila penzioneri su prvi put od uvođenja vanrednog stanja dobili mogućnost da prošetaju u periodu od 18 do 01. U taj bilans ne računamo periode od po 3 sata koje su naši najstariji sugrađani imali od 22. marta jednom nedeljno da odu u kupovinu.  Tokom vanrednog stanja do sada smo 6 vikenda imali zabranu kretanja od petka u 17 do ponedeljka u 5, a tokom pravoslavnog Vaskrsa trajao je najduži policijski čas, ukupno 84 sata, od petka 17. aprila u 17 sati pa do utorka 21. aprila u 5 ujutro. 

O merama i trajanju policijskog časa tokom predstojećih prvomajskih praznika u medijima kolaju razne informacije i zvanično saopštenje se tek očekuje. Našom kamerom zabeležili smo kako su izgledale ulice našeg grada tokom zabrane kretanja.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh