I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Društvena odgovornost

Ova kompanija podržava proizvođače iz Zrenjanina

Gomex d.o.o. posle pune dve decenije uspešnog rada u oblasti trgovine i proizvodnje robe široke potrošnje sa pravom može da stane iza svojih, sada već prepoznatljivih slogana: „Šešir nakrivi, lakše se živi“ i „Kod nas znate šta kupujete“.

gomex3

Rezultati postignuti od osnivanja 1995. godine svrstali su Gomex u regionalne lidere u oblasti veleprodaje i maloprodaje robe široke potrošnje. Od sedišta u Zrenjaninu, prodajni objekti su raspoređeni na tlu Vojvodine, a od Šapca i okoline započeto je širenje prodajne mreže u centralnoj Srbiji i Beogradu.

Trenutno u sastavu Gomexovog trgovinskog lanca posluje 132 maloprodajna objekta, koji su prosečne veličine od 250 kvadrata.

PerSu marketi

Gomex prodajna mreza

Lokacije prodavnica su veoma atraktivne i izabrane su tako da budu na dohvat ruke svojim potrošačima. Nesmetan tok robe i povećana efikasnost unutar kompanije zasnovani su na postojanju tri moderna distributivna centra – prvog za Vojvodinu, drugog za mačvanski region i Beograd, i trećeg koji se bavi distribucijom mesa.

gomex distributivni centar

Rashladno distributivni centar Gomex – Industrijska zona Ečka / Zrenjanin

INVESTIRAJU U ZAPOSLENE

Za ovu kompaniju, investicija u zaposlene predstavlja strateški najbitnije ulaganje. Uočivši potrebu da edukaciju sopstvenih kadrova podigne na značajno viši nivo, kompanija je realizovala jedan projekat objedinjavanja svih aktivnosti iz oblasti obrazovanja radne snage u moderan Trening centar.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

-Ovaj obrazovni centar koncipiran je tako da polaznici na jednom mestu pohađaju intenzivne programe koji su studiozno pripremljeni i prilagođeni potrebama edukacije radnika koji se pripremaju za radna mesta kasira i poslovođa u maloprodaji. Na kraju edukativnog procesa, kompanija svim polaznicima koji su ispunili kriterijume ovog programa izdaje sertifikate, izjavila je rukovodilac marketinga, Bojana Nićetin.

Kompanija Gomex spada u red visoko društveno odgovornih kompanija.

ULAŽU U KULTURU

-Generalni sponzor Narodnog pozorišta Toša Jovanović u Zrenjaninu postali smo 2010. godine. Možemo da se pohvalimo dobrom saradnjom sa Sterijinim pozorjem, raznim udruženjima koja neguju kulturnu baštinu, i učešćem u mnogim značajnim društvenim kampanjama kojima pomažemo različitim marginalizovanim grupama građana. Zaposleni u Gomexu su u javnosti prepoznati kao osobe koje se dobrovoljno uključuju u volonterske akcije, menadžment kompanije neretko bude konsultovan prilikom izrade određenih projekata. Gomex sa svima ima uspostavljenu dugogodišnju saradnju, priznanja i nagrade su dokaz da smo na dobrom putu, izjavila je Nićetin.

EKONOMSKI LOKALPATRIOTIZAM

Ono po čemu je ova kompanija najznačajnija za grad Zrenjanin jeste stvakako njena uloga u motoru ekonomskog razvoja. Svaka lokalna firma koja otpočne saradnju sa velikom kompanijom kao što je Gomex, ulazi u komfornu zonu poslovanja, jer je ova kompanija zbog svoje veličine  i broja maloprodajnih objekata, veliki i zahvalan klijent. Ovu činjenicu dodatno potkrepljuje i redovnost izmirivanja obaveza prema svim saradnicima.

-Svesni smo da mi kao kompanija možemo da rastemo isključivo ukoliko razvijamo i lokalnu privredu u sredinama u kojima poslujemo. Dobavljač našeg voća i povrća „Iz moje Bašte“ u potpunosti je pravi primer za to. Voće i povrće koje Gomex prodaje u svojim objektima potiče uglavnom iz domaćih bašti, plastenika, njiva i voćnjaka koji se nalaze u bližoj okolini Zrenjanina i stižu do potrošača u najmanjem mogućem roku koji je manji od 24 sata. Ovim proizvodima Gomex se svakodnevno snabdeva od udruženih samostalnih poljoprivrednih proizvođača koji čine zadrugu “Carska bašta”, dodala je Bojana Nićetin.

Carska Bašta je osnovana 2008 godine. Ideja je bila da se poljoprivrednici udruže i da se otvori distributivni centar koji može sa svojim proizvodima da se pojavi na tržištu. Zahvaljujući istrajnosti, i posvećenosti poslu danas možemo da se pohvalimo da smo prepoznatljivi na velikom tržištu i da snabdevamo velike kompanije svojim proizvodima.

Još jedan aktuelan primer ulistavanja proizvoda iz Zrenjanina je Nice Tea, prirodan ledeni čaj koji je ovih dana potrošačima dostupan u Gomex Total-u.

www.nicetea.rs

www.nicetea.rs

  • Izuzetno smo zahvalni kompaniji Gomex što je ulistala naš proizvod u najposećeniji objekat sa tendencijom širenja na kompletnu prodajnu mrežu. Uz degustaciju proizvoda i brojne promotivne aktivnosti koje su nam omogućili, ovo će biti najvitalniji poslovni izazov za nas. Naš prirodan ledeni čaj jedinstven je na tržištu, ali ga je bez podrške velikog maloprodajnog lanca gotovo nemoguće lansirati adektvatno na tržištu istakao je Marko Kokir ispred ispred Dulek firme, proizvođača ovog čaja.

Iz kompanije Gomex dodali su da će u budućnosti uložiti dodatne napore da što bolje ispromovišu proizvode sa etiketom „Made in Zrenjanin“ sa osnovnim ciljem da se osnaže i ohrabre domaći proizvođači u periodu kada im je to najbitnije, kako ekonomski tako i kroz segment ohrabrivanja u preduzetništvu.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh