I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Najnovije vesti

Otvoren trodnevni Festival meda u Zrenjaninu

Loše vreme i ove godine prati pčelare i proizvođače meda koji su rešili da učestvuju na jedanaestom Festivalu meda u Zrenjaninu.

Tokom tri dana, na Trgu slobode svoje proizvode predstaviće 32 izlagača.

sajam-meda-zrenjanin-8

Na otvaranju, predsednik organizacionog odbora festivala Milenko Milošević istakao je da svake godine sve više pčelara dolazi na ovu manifestaciju, dok je zamenik gradonačelnika Saša Santovac i tom prilikom pčelarima poželeo da im 2016. godina onakva kakvu oni žele.

Fordomanija

sajam-meda-zrenjanin-5

Jedan od izlagača, Miroslav Pavlović iz sela Brzana iz Šumadije izložio je livadski, bagremov, lipov, suncokretov i šumski med, kao i preparate na bazi meda sa biljem.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Preporučio bih koprivino seme za krvnu sliku i protiv holesterola. Imamo i mleč, propolis, saće i medovaču. U odnosu na prošlu, ova godine je bila dobra ali u proseku ovo je jedna od srednjih godina, kaže Pavlović za I love Zrenjanin.

sajam-meda-zrenjanin-1

Snežana Trailović iz sela Dobrine na zrenjanskom Festivalu meda dolazi šesti put, a ove godine predstavila je mešavine za imunitet sa mlečom i mlado saće.

-Rado dolazimo ovde, znamo da Zrenjaninci vole homoljski med.sajam-meda-zrenjanin-4 

sajam-meda-zrenjanin-6

Posetioci su imali priliku i da probaju med i proizvode od meda koje su im ljubazni pčelari sa ponosom davali. Cena meda kreće se od 700 za kilogram lipovog i livadskog, mešavine za imunitet 500 dinara, a povoljno se mogu kupiti i rakije na bazi meda i bilja.

sajam-meda-zrenjanin-7

sajam-meda-zrenjanin-9

sajam-meda-zrenjanin-2

Izlagači će i sutra biti na Trgu slobode od 8 do 19 časova kada će im se priključiti i prodavci pčelarske opreme, a u nedelju od 8 do 16 časova.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh