I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Najnovije vesti

Otvoren javni konkurs za 10 socijalnih stanova u Zrenjaninu

Javni konkurs za deset novoizgrađenih socijalnih stanova u ulici Franje Kluza u Zrenjaninu trajaće 30 dana, počev od 27. jula kada je objavljen.

socijalni-stanovi
Ovi stanovi izdaju se u zakup na tri godine sa mogućnošću produžetka ugovora, a pravo konkurisanja imaju stanovnici Zrenjanina i svih 22 naseljena mesta.

Kompleks od 10 stambenih jedinica danas su posetili gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i direktor Gradske stambene agencije Laslo Fuks.

– Imali smo sreću da u saradnji sa republikom napravimo 10 stambenih jedinica i da se posle mnogo godina, kao grad, angažujemo u izgradnji socijalnih stanova. Nastavićemo u tom pravcu, imamo dovoljno zemljišta i za buduće stambene jedinice, poručio je Janjić, dodavši da očekuje veliko interesovanje građana.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

Za ovaj projekat Vlada Srbije je izdvojila 25 miliona dinara, a Grad Zrenjanin je kroz infrastrukturu i zemljište dao 10 miliona dinara.

socijalni-stanovi1

socijalni-stanovi2
Površina stanova kreće se od 39,65 do 56,59 kvadrata, a kako kaže direktor Gradske stambene agencije, važno je istaći informaciju da ovo nisu stanovi za socijalne slučajeve.

– Stanovi su namenjeni ljudima sa redovnim primanjima ispod proseka, za samohrane majke, osobe preko 65 godina starosti, decu bez roditeljskog staranja, a dva stana su unapred namenjena za osobe sa invaliditetom, rekao je Fuks.

Korisnik stana imaće obavezu plaćanja kirije čiji iznos ne sme da prelazi 30 odsto njegovih i primanja članova njegovog domaćinstva, a maksimalni iznos biće 7.010 dinara.

Obrazac za prijavu se može preuzeti u prostorijama Gradske stambene agencije u Gimnazijskoj 7 radnim danima od 8 do 14 sati, ili na pisarnici Gradske uprave, šalteru 8.

Detaljne uslove za konkurisanje pogledajte OVDE

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh