I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

2 predavanja u Startit Centru – Kako otvoriti firmu u Srbiji i benefiti fejsbuk reklama

Ove nedelje će u Startit Centru Zrenjanin održati dva predavanja na temu kako da ostvarite profit koristeći fejsbuk reklame i kako otvoriti firmu u Srbiji, koji sve oblici postoje i šta je najbitnije što treba da znate prilikom tog procesa.

1.Kako ostvariti profit putem Fejsbuk reklama

U sredu, 20. marta, u 18 h, u Startit Centru Zrenjanin, održaće se predavanje na temu online marketinga. Ivan Janku će pričati o tome kako da iskoristite fejsbuk reklame za razvijanje sopstvenog biznisa ili pokretanja freelance karijere.

Detaljnije o predavanju pročitaj ovde.

PerSu marketi

Predavanje je posebno namenjeno ljudima koji već rade facebook reklame ili žele da pokrenu reklame. Idealno je za vlasnike biznisa ili freelancere kao i promotere događaja.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Prijavi se za besplatno predavanje ovde.

2.Kako da osnuješ firmu u Srbiji? — meetup sa Milanom Trbojevićem

U četvrtak, 21. marta, u 18 h, u Startit Centru Zrenjanin, održaće se predavanje gde Milan Trbojević pričati o otvaranju firme u Srbiji i koji su sve izazovi sa kojima se možete susresti.

O predavanju

Osnivanje firme može biti velika odluka za preduzetnike i freelancere, pogotovo kada dođe do toga koji pravni oblik izabrati. Paušalac, knjigaš, DOO, udruženje — svi ovi oblici imaju svoje prednosti i mane i svako treba da odabere ono što najviše odgovara njegovom poslovanju.

Detaljnije o predavanju pročitaj ovde.

Predavač

Milan Trbojević je sajber knjigovođa i poreski savetnik, specijalizovan za IT preduzetnike i mali biznis. Osnivač je knjigovodstvene firme Knjiški moljac i bloga FT1P. Angažovan je u IT zajednici i specijalizovan za startap kompanije i pronalaženje modela poslovanja u Srbiji.

Prijavi se za besplatno predavanje ovde.

Gde se nalazi Startit Centar?

Startit Centar Zrenjanin je lociran na Trgu Slobode 7, u centru Zrenjanina, u zgradi pozorišta “Toša Jovanović”, na prvom spratu.

Sve aktivnosti Startit Centra pratite na njihovom sajtu i putem njihove Facebook stranice.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh