I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Otpočelo „Uređenje taxi prevoza u Zrenjaninu“

Komunalna policija, inspekcijske službe u gradskoj upravi i saobraćajna policija otpočeli su sprovođenje koordinisane akcije „Uređenje taxi prevoza u Zrenjaninu“. Akcija je otpočela juče, a cilj je da se uvede red u sistemu Taxi prevoza u našem gradu – saopštili su načelnik odeljenja inspekcije Milan Jovanov, načelnik Komunalne policije Igor Virijević i komandir  Saobraćajne policijske ispostave Nikica Horvat.


„Stručne službe Grada Zrenjanina sačinile su Elaborat i obeležile 16 lokacija za taxi stajališta, sa ukupno 101 taksi mestom.
Poštujući Zakone i Gradske odluke, svi taxi prevoznici će morati da poseduju: važeće Rešenje – odobrenje za obavljanje taxi delatnosti, taksi legitimaciju za svakog vozača koji obavlja taxi prevoz, potvrdu o izvršenom tehničkom pregledu na svakih 6 meseci i Taxi nalepnicu izdatu od strane JKP “Pijace i parkinzi“ za korišćenje propisanih taxi mesta“ – navodi se u njihovom saopštenju javnosti. Oni su ujedno apelovali na vozače da ne zauzimaju obeležena Taxi mesta rezervisana isključivo za TAXI vozila, pošto će takva vozila biti uklonjena specijalnim vozilom – “Paukom“.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh