I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

„Osvajači“ na „Mini gitarijadi“ večeras u Zrenjaninu

“Mini gitarijada”, manifestacija rok muzike koja prethodi 52. Gitarijadi u Zaječaru, održaće se večeras, od 20 časova, na Trgu slobode u Zrenjaninu.

Posle nastupa najmanje tri demo grupe, učesnica zvaničnog dela Gitarijade, kao hedlajneri nastupiće grupa “Osvajači”.

„Moguć je i nastup prošlogodišnjeg pobednika Gitarijade, makedonskog benda KI“, navodi se na zvaničnom sajtu grada Zrenjanina.

PerSu marketi

Gitarijada u Zaječaru održaće se ove godine 52. put u periodu od 28-30. juna. Prvo izdanje održano je 1966. godine i u pitanju je najstarija manifestacija rok muzike ne samo na našim prostorima, već i u evropskim razmerama. Ove godine među eminentnim učesnicima je i svetska rok zvezda Bili Ajdol.

Na osnovu Konkursa koji je objavljen na zvaničnom sajtu Gitarijade, a koji je završen 20. maja 2018. godine, Komisija u sastavu Milan Đurđević (“Neverne bebe”), Jadranka Janković Nešić (PR Gitarijade) i Vladimir Đuričić (v.d. direktora Ustanove Narodno pozorište u Zaječaru) izabrala je deset finalista koji će se takmičiti na 52. Gitarijadi u Zaječaru, a koji će se promovisati na „Mini gitarijadama“ koje se održavaju u Smederevu (8. jun), Vranju (9. jun), Novom Sadu (12. jun) i Zrenjaninu (15. jun).

Izvor: zrenjanin.rs

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh