I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Oštećene fasade spomenika kulture ugrožavaju bezbednost građana

Fasada prve zgrаde јеdinstvеnоg trgоvаčkоg sаdržаја u Zrenjaninu, nekadašnja Benceova, a danas robna kuća „Simpo”, nalazi se u lošem stanju.

Fasada ovog spomenika kulture od velikog značaja koji se nalazi u Ulici kralja Aleksandra I Karađorđevića 21 počela je da se obrušava, pa je iz tog razloga ispred njenog ulaza postavljena zaštitna ograda.

I Taxi Zrenjanin

„Pinova vila“, jedan od simbola Zrenjanina, odavno je ruina, a sada je već u takvoj fazi da bi građani koji prolaze pored nje, mogli da budu u opasnosti. Dimnjak nekadašnje plućne bolnice se raspada, i čini se da bi jači vetar mogao da oduva cigle na ulicu.

Nekadašnja Špiritana u identičnom je položaju kao „Pinova vila”. Zgrada je zapuštena i u veoma lošem stanju, cigle se obrušavaju, a rešenja nema dugi niz godina. Zabati na najvišem delu za svega godinu dana gotovo su nestali.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Veliki problem je utabani put pored ovog objekta koji i dalje nije zatvoren, a često ga koriste pešaci i to uglavnom đaci koji sa Bagljaša pohađaju neku od škola u centru grada, nesvesni činjenice da je ovaj put i te kako nebezbedan.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh