I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Oštećene fasade spomenika kulture ugrožavaju bezbednost građana

Fasada prve zgrаde јеdinstvеnоg trgоvаčkоg sаdržаја u Zrenjaninu, nekadašnja Benceova, a danas robna kuća „Simpo”, nalazi se u lošem stanju.

Fasada ovog spomenika kulture od velikog značaja koji se nalazi u Ulici kralja Aleksandra I Karađorđevića 21 počela je da se obrušava, pa je iz tog razloga ispred njenog ulaza postavljena zaštitna ograda.

I Taxi Zrenjanin

„Pinova vila“, jedan od simbola Zrenjanina, odavno je ruina, a sada je već u takvoj fazi da bi građani koji prolaze pored nje, mogli da budu u opasnosti. Dimnjak nekadašnje plućne bolnice se raspada, i čini se da bi jači vetar mogao da oduva cigle na ulicu.

Nekadašnja Špiritana u identičnom je položaju kao „Pinova vila”. Zgrada je zapuštena i u veoma lošem stanju, cigle se obrušavaju, a rešenja nema dugi niz godina. Zabati na najvišem delu za svega godinu dana gotovo su nestali.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Veliki problem je utabani put pored ovog objekta koji i dalje nije zatvoren, a često ga koriste pešaci i to uglavnom đaci koji sa Bagljaša pohađaju neku od škola u centru grada, nesvesni činjenice da je ovaj put i te kako nebezbedan.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh