I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Oni su ostali u Zrenjaninu i pronašli odličan posao (VIDEO)

Emisija „Moj heroj“ koja se emituje na RTS-u pored ostalih gradova posebno je posvećena Zrenjaninu i promovisanju razvoja Zrenjaninske privrede. Nakon emisije o kompaniji Gomex, pa i nakon serije priloga o uspešnim mladim preduzetnicima iz Zrenjanina, u najnovijoj emisiji pozabavila se temom „Ostani u svom gradu“. 

Ostani u svoj zrenjaninu

U fokusu su mladi ljudi koji su pronašli svoje zaposlenje i odlične uslove rada u svom gradu, među svojim prijateljima, radeći u struci i sa stranim klijentima.

Takođe u emisiji se govori i o uspešnom projektu „Zrepok“-a u saradnji sa Tehničkim fakultetom „Mihailo Pupin“ iz Zrenjanina koji se zove „Letnja stručna praksa“. Kroz ovakav projekat mladi se upoznaju nakon studija sa realnim funkcionisanjem privrede, radom na konkretnom projektu.

Fordomanija

Letnja stručna praksa je dala odlične rezultate, jer se letnjim poslom i rešavanjem konkretnog zadatka uz mentorstvo stiže do redovnog zaposlenja.

Pogledajte deo najnovije emisije „Moj heroj“

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh