I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Naučite osnove Microsoft Excela — kurs za osnovce u Startit Centru

U Startit Centru Zrenjanin će se održati osnovni kurs Micfosoft Excela za osnovce na kom će imati prilike da kroz četiri časa nauče da koriste Microsoft Excel program kao i Google Drive i na taj način poboljšaju i ubrzaju rad i snalaženje na njemu. Kurs će trajati u periodu od 17. do 26. jula, od 15 do 17 časova.

O kursu

Polaznici kursa će imati priliku da kroz četiri radionice nauče kako da podese Excel okruženje i upoznaju se sa elementima tabele, kako da unose podataka u ćelije i formatiraju ih, kako da nauče da koriste najčešće formule i funkcije, kao i još mnogo toga. Predavanja će biti sredom i petkom u periodu od 15 do 17 časova.

Detaljnije pročitaj ovde.

PerSu marketi

Kome je namenjen

Ovaj kurs je namenjen osnovcima od III do VIII razreda ili uzrasta od 9 do 15 godina, koji se prvi put susreću sa njim, a takođe i onima koji imaju osnovno znanje i žele da ga dopune.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Predavač

Aleksandar Stefanov iza sebe ima višegodišnji rad sa decom kao nastavnik istorije u školi, a svoje dodatno angažovanje je usmerio na pripremu i vođenje dece na takmičenja i kvizove. Prve korake u IT svetu napravio je 2017. godine na krusevima u Startit Centru Zrenjanin. Do kraja 2018. godine odlučuje i sam da drži kurseve namenjene osnovcima, kako bi im pomogao da steknu osnovnu digitalnu pismenost, približio i olakšao dalju edukaciju.

Prijava

Radionica je besplatna, ali je zbog ograničenog broja mesta potrebno je da svoje dete prijaviti putem ove forme.

Pratite njihova dešavanja

Sve aktivnosti Startit Centra pratite na njihovom sajtu i putem njihove Facebook stranice.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh