I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Osam žurki u klubu „Museum“

baner-museumPopularni zrenjaninski klub „Museum“ u narednih mesec i po dana pripremiće osam nezaboravnih tematskih žurki.

19.01.2013  gostovanje „Projekat benda“ u okviru još jedne sjajne maturantske žurke, po kojima je Museum poznat u gradu.

25.01.2013 nastupiće popularni „Tribal band“ iz Novog Sada koji je u ovom klubu gostovao često tokom prethodne, 2012 – te godine. Zrenjaninci su Tribal zapamtili po „vatrenoj“ atmosferi koja je pratila svaki njihov nastup.

01.02.2013 prvi put u Museumu nastupaju Bane Mojićević  i DJ Sinketom. Sjajaj vokal jedne od „Zvezda Granda“ biće praćen te večeri modernim mixovima najboljeg novosadskog DJ-a, poznatom po hitu  „Žene i Alkohol“. Zajedničkim nastupima osvajali su mnoge klubove zbog čega se s pravom obećava i dobar provod u Zrenjaninu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

08.02.2013 goste očekuje koncert još jedne „Zvezde Granda“ – Joce Stefanovića. Ovaj mladi pevač na svojim nastupima pravi vrhunsku atmosferu pevajući najveće hitove sa naših prostora.

15.02.2013 sledi veliki koncert dvoje pevača koji publiku na zajedničkim nastupima ne ostavljaju ravnodušnom – Katarina Živković & Mišel Gvozdenović.

01.03.2013 Sa publikom se ponovo druži „Projekat bend“ koji poslednjih godina postaje sve traženiji u velikim klubovima u kojima je dobra atmosfera – pravilo!

08.03.2013  Dan žena klub „Museum“ obeležiće sjajnom svirkom „Tribal benda“. Šarmanti muzičari ulepšaće naročito to veče pripradnicama lepšeg pola odabirom muzike koju će izvoditi, a obećavaju da će pripremiti deo repertoara pesama za svu publiku.

Ulaz za svako veče pojedinačno biće po minimalnoj ceni, a organizatori su pripremili i  „ULTIMATE CARD“ karticu koja pokriva ulaze za sva pomenuta dešavanja počevši od Projekat benda 19.januara, a zaključno sa Tribal bendom 08.marta, na Dan žena.

Cena „ULTIMATE CARD“ iznosi svega 1000 rsd a njom se obezbeđuje i gratis garderoba!
Info i rezervacije 062 364 855, 023 / 534 251

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh