I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Ispraćaj osmaka u Belom Blatu – hrabro i odgovorno u nove izazove

Mali maturanti Osnovne škole „Bratstvo jedinstvo“ iz Belog Blata, njih šesnaestoro, osam devojčica i osam dečaka, i ove godine su se na tradicionalan i veoma dirljiv način oprostili od svojih učitelja, nastavnika i mlađih školskih drugara.

-Prva životna stepenica je preskočena. Naravno, svaki stepenik jeste novi izazov, pa tako i završetak osnovne škole. To je prvi uslov za dalje napredovanje, za sledeće životne ciljeve, kažu u ovoj školi.

Tokom prigodnog programa, prisutnim učenicima i njihovim roditeljima, obratio se direktor škole Milan Nedeljkov, koji je u svom govoru malim maturantima poručio da se „moraju uputiti u smeru dobrog i dobitnog životnog pravca, kao i da sa svim izazovima koji su pred njima, moraju da postupe odgovorno i hrabro“.

PerSu marketi

-Na tom putu ćete morati biti i ozbiljni, uporni i dobro organizovani. Kao na nekoj važnoj utakmici, koja se sastoji od mnogo delova. U jednom od njih i mi smo bili sa vama. Kao roditelji, treneri i drugari. Hvala vam za sve ove godine dinamičnog i dobrog  druženja. Želimo vam puno istrajnosti i sreće, kao jednim od bitnih činioca životnog uspeha! – istakao je direktor.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Pišu: M.N. i Tivadar Borbelj

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh