I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

OŠ „Petar Petrović Njegoš“: Oproštaj od maturanata

Najveća zrenjaninska osnovna škola oprostila se od svojih malih maturanata (iako ih nastavnici cele ove nedelje očekuju na pripremnoj nastavi za polaganje male mature).

Velika sala Kulturnog centra Zrenjanina bila je zaista mala za 168 osmaka i njihove porodice, kao i za ponosne nastavnike i učitelje. Generacija 2011-2019. završila je osnovnu školu sa 22 nosioca Vukove diplome kao i sa preko 50 nosilaca specijalnih diploma iz svih oblasti.

Proglašen je đak generacije, to je Nikša Čvorović, dečak koji je svake godine osvajao najviša mesta na republičkom nivou u takmičenjima iz srpskog jezika, matematike i fizike.

I Taxi Zrenjanin

Sportista generacije je odbojkašica i reprezentativka Srbije Aleksandra Uzelac. Posebno su istaknuti Marko Milutin kao izuzetan učenik, nosilac Vukove diplome, sa osvojenim mestima na republičkim takmičenjima iz matematike, fizike, geografije i prvak u džudou, kao i Miljana Antić, takođe vukovac i promoter generacije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Nakon svečanosti na kojoj su pohvaljeni i nagrađeni najbolji, slavlje se nastavilo u holu škole Njegoš koji je specijalno za maturante pretvorenu pravu diskoteku. Đuskalo se i pevalo sve do ponoći. Primereno uzrastu maturanata.

Foto: Foto studio „Fleš“ Zrenjanin

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh