I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Orlovat i okolna mesta bez putničkog voza do daljeg (VIDEO)

Zbog obnove železničke pruge na relaciji Novi Sad – Beograd, teretni saobraćaj preusmeren je preko Orlovata, a to je uslovilo i obustavu putničkog saobraćaja na relaciji Zrenjanin – Novi Sad i Zrenjanin – Pančevo.

Od 1. februara to je zadalo probleme stanovnicima Orlovata, Tomaševca, Uzdina i Kovačice. Oni  su putem voza imali direktnu i najkraću vezu sa Beogradom ili Zrenjaninom. Dok između Zrenjanina, Tomaševca i Orlovata postoji kakva-takva autobuska povezanost, stanovnici, a to se ponajpre odnosi na đake Kovačice ili Debeljače, osim u sopstvenoj režiji, nemaju drugi način da stignu do Zrenjanina.

–  Sada je praktično ceo jedan region isključen iz voznog putničkog saobraćaja što stanovnicima predstavlja veliki problem – kaže Milenko Radonić, stanovnik Orlovata.

PerSu marketi

 

Meštani Orlovata kažu da sada najbolje prolaze oni koji imaju sopstveni prevoz, kao i da se snalaze kako ko ume. Više o ovoj temi pogledajte u našem video prilogu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh