I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Organizacija rezervnih vojnih starešina – jednoglasno poverenje Tanji Dulović

Održana je izborna skupština Organizacije rezervnih vojnih starešina Zrenjanina.

Jednoglasno je izabrano novo rukovodstvo koje će voditi organizaciju do 2024. godine. Za predsednicu je ponovo izabrana rezervni kapetan Tanja Dulović, za zamenika predsednika rezervni kapetan Đorđe Klać, a za potpredsednika rezervni stariji vodnik Miroslav Sladojević.

Izabran je i novi Upravni odbor koji čine Mile Novaković, Dragan Puzović, Danica Marinkov, Luka Srdić, Radovan Jazić, Aleksandar Mošorinski, Miodrag Ćurić i Jelena Tomić. Članovi nadzornog odbora i u ovom mandatu su Milenko Cukućan, Đura Zavišin i Milutin Stevšić.
Ovom prilikom je usvojen izveštaj o radu u protekle četiri godine. Ocenjeno je da su rezervne starešine imale zapažene aktivnosti, od kojih su su najbitnije angažovanje u izvođenju nastave Sistem odbrane Republike Srbije, organizacija tribine o Košarama, obeležavanje stogodišnjice od završetka Prvog svetskog rata i od osnivanja Saveza rezervnih vojnih starešina Srbije, kao i uređenje spomenika streljanima u Drugom
svetskom ratu na putu ka Mihajlovu. Rad u narednom periodu zavisiće od epidemiološke situacije. Najavljeno je obeležavanje 80 godina od početka narodnooslobodilačkog otpora u Drugom svetskom ratu, a pripreme za ovu aktivnost su u toku. Ovaj datum će biti obeležen početkom jula. U okviru negovanja tradicije, ORVS Zrenjanin nastavlja sa praksom da se seća svih žrtava koje su pale za slobodu zemlje. Ovogodišnje obeležavanje početka otpora u Drugom svetskom ratu biće posvećeno Narodnim herojima iz Zrenjanina i okoline.

PerSu marketi

Redovna izborna skupština trebalo je da se održi krajem novembra 2020. ali je tada
odložena zbog pandemije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh