I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

Organizacija „Čepom do osmeha“ uručila pomagalo Aleksandru Petkovu iz Melenaca

Humanitarno ekološka organizacija „Čepom do osmeha“ obradovala je dečaka Aleksandra Petkova iz Melenaca, uručivši mu pomagalo koje će obezbediti lakše održavanje lične higijene. Naime, Aleksandar je rođen kao dete izrazito niskog rasta zbog čega mu je obavljanje elementarnih potreba i aktivnosti, iz godine u godinu, padalo sve teže.

Ova organizacija je u istom periodu uručila još jedno pomagalo, dečiju hodalicu, dečaku Nikoli Todoroviću iz Velike Reke.

– Neopisivo je zadovoljstvo kada malim delima uspemo da promenimo život drugih ljudi i porodica na bolje, a ono što nas uvek pogodi jeste njihova skromnost i ogromna zahvalnost, čak i za to što smo im posvetili pažnju. Kada smo svedoci dečije radosti i njihovog napretka, sigurni smo da smo na ispravnom putu i da idemo ka pravom cilju. Sve ovo realizovali smo zahvaljujući podršci i velikodušnosti prijatelja akcije iz firme „Ernst&Young d.o.o“ iz Beograda, koji su prepoznali poruku i emociju koja je naš zaštitni znak, i odlučili da usmere novčana sredstva za dva dečija osmeha. Dugogodišnji prijatelji akcije, dm drogerie markt Srbija, Garnier i udruženje „Ekologija i dete“ i ovoga puta ostavili su sve prisutne bez teksta, pripremivši poklone ne samo za članove porodica Todorović i Petkov, već i za veliki broj mališana iz pomenutih škola, rekli su nam predstavnici organizacije „Čepom do osmeha“ prilikom posete OŠ „Dr Boško Vrebalov“ u Melencima, koju pohađa Aleksandar Petkov.

Fordomanija

Aleksandar Petkov sa školskim drugarima

Foto: Organizacija „Čepom do osmeha“

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh