I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Opšti poziv za uvođenje u vojnu evidenciju

Ministarstvo odbrane Republike Srbije – Centar Ministarstva odbrane Zrenjanin objavio je opšti poziv za uvođenje u vojnu evidenciju sledećeg sadržaja:

“Na osnovu člana 15. Zakona o vojnoj, radnoj i materijalnoj obavezi (“Sl. glasnik RS”, 88/09 i 95/10) i člana 4. stav 3. Uredbe o načinu i postupku izvršavanja vojne, radne i materijalne obaveze (“Sl. glasnik RS”, broj 100/11), pozivaju se sva lica muškog pola, državljani Republike Srbije, rođena 2001. god. i starijih godišta (1989-2000. god.) koji nisu uvedeni u vojnu evidenciju, sa teritorije Grada Zrenjanina, da se jave u Centar Ministarstva odbrane Zrenjanin, ulica Gundulićeva bb, radi uvođenja u vojnu evidenciju.

Uvođenje u vojnu evidenciju vršiće se svakog radnog dana, u periodu od 14. januara do 28. februara 2019. godine, u vremenu od 09.00 – 15.00 časova.

I Taxi Zrenjanin

Regrut koji se uvodi u vojnu evidenciju treba da ponese ličnu kartu. Ukoliko je ne poseduje, na uvid poneti drugu javnu ispravu iz koje se može utvrditi identitet, a u inostranstvu – važeću putnu ispravu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Regruti koji borave u inostranstvu dužni su da se, radi uvođenja u vojnu evidenciju, jave nadležnom diplomatsko-konzularnom predstavništvu Republike Srbije.”, navodi se u objavi Centra Ministarstva odbrane Zrenjanin.

Izvor: zrenjanin.rs

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh