I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Opstanak i budućnost „Mlekoprodukta“ ni na koji način se ne dovodi u pitanje

Informacije koje se poslednjih dana plasiraju u pojedinim sredstvima informisanja koje se odnose na poslovnu saradnju Mlekoprodukta i Agrokora, odnosno Merkatora S kao našeg dugogodišnjeg poslovnog partnera, proizvoljne su i neosnovane – navodi se u saopštenju kompanije Mlekoprodukt.

Nijedna informacija nije stigla iz ove kompanije niti smo se o tome bilo gde oglašavali već naprotiv, poštujemo sve principe poverenja i poslovnosti sa svim našim kupcima, pa tako i sa Merkatorom S – navodi se dalje u saopštenju.

Učestale informacije o navodnom „milionskom dugu“ kompanije Merkator S prema našoj kompaniji su neosnovane i ne predstavljaju zvanični stav naše kompanije. Niko od zvaničnih predstavnika nije izneo navode pomenute u pojedinim sredstvima informisanja.   Proizvoljne i neosnovane informacije imaju za posledicu stvaranje nepoverenja i uznemiravanje javnosti, a posebno naših zaposlenih.

I Taxi Zrenjanin

 

Kompanija Mlekoprodukt, koja posluje u okviru francuske grupacije Savencia, trenutno zapošljava 306 radnika u Zrenjaninu i prati uslove rada u skladu sa najvišim standardima koji poštuju zakon, zaposlene, poslovne partnere i potrošače i garantuju njihovu bezbednost i dobrobit. Naša saradnja sa Merkatorom S u kontekstu ugovorenih obaveza ide uzlaznom putanjom i ni jednog trenutka se ne dovodi u pitanje.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Opstanak i budućnost kompanije Mlekoprodukt koja je deo velike multinacionalne korporacije, jedne od vodećih svetskih kompanija u proizvodnji sireva, se takođe ne dovodi u pitanje – zaključuje se u zvaničnom dopisu ove kompanije.

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh