I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Oproštajna priredba maturanata mađarskog odeljenja Zrenjaninske gimnazije (FOTO)

Učenici četvrtog razreda Zrenjaninske gimnazije, koji nastavu pohađaju na mađarskom jeziku, šetnjom kroz učionice i prigodnim programom, oprostili su se od svog razrednog starešine, profesora i mlađih drugara prisećajući se nezaboravnih školskih dana.

Oni su se u pratnji svog razrednog starešine Endrea Dorogia prvo oprostili od učenika prvog i drugog razreda koji nastavu pohađaju na mađarskom jeziku, da bi se pevajući tradicionalne maturske pesme, uputili ka mestu održavanja svečanosti, gde su ih pored direktora Zrenjaninske gimnazije, Milana Radakovića, srdačno dočekali roditelji i prijatelji.

I Taxi Zrenjanin

Maturanti su se, čitajući sastave i stihove prisetili najzanimljivijih detalja iz srednjoškolskih dana, i zahvalili se profesorima i roditeljima na prenetom znanju i podršci.

Rađale su se ljubavi i prijateljstva, bilo je srećnih, ponekad i manje srećnih trenutaka, interesantnih i „uverljivih” razloga za izostanke sa časova ili „pokušaja” za odlaganjem kontrolnih zadataka. Četiri godine za pamćenje, koje će ovi gimnazijalci poneti sa sobom.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Kako običaji nalažu, učenici trećeg razreda su starijim drugarima organizovali posebnu predstavu, u okviru koje su im poželeli mnogo uspeha u daljem školovanju.

Maturanti su pored cveća dobili i tašne, u kojima su se našle olovka, pogača, sitan novac, šaka zemlje i citati.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh