I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Drugi pišu

Oprema pivare ide u sekundarne sirovine – Zrenjaninci se protive

Firma za otkup sekundarnih sirovina iz Sremske Mitrovice SP-Jost ponudila je 28,5 miliona dinara za kupovinu opreme i zalihe Zrenjaninske industrije piva u stečaju, čija je procenjena vrednost 112,3 miliona dinara, a koju je danas oglasio stečajni upravnik Dragan Božić.

pivara

Božić je, kao drugu celinu, kupcima ponudio i stovarište u Kikindi, procenjene vrednosti 11,5 miliona dinara, a za šta je firma iz tog grada „Namp“ ponudila pet miliona dinara.

Budući da je ponuđena cena za obe celine manja od 50 odsto od procenjene vrednosti, stečajni upravnik je rekao da će odluku o prodaji doneti odbor poverilaca.

I Taxi Zrenjanin

Stečajni postupak pokrenut je jula 2010. godine, na predlog Grada Zrenjanina nakon što je većinski vlasnik Momčilo Rajić pokušao da iz fabrike odnese proizvodne mašine kada je intervenisala i policija.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U Zrenjaninskoj industriji piva proizvodnja je obustavljena 2006. godine.

GRAĐANI PREDALI POTPISE U „PET DO DVANAEST“

Članovi udruđenja „Zrenjaninsko“ danas su na pisarnici Gradske kuće predali peticiju od nekoliko hiljada potpisa kao još jedan pokušaj da se izbore za revitalizaciju i opstanak zrenjaninske pivare. Oni su danas u 11,59h predali potpise, a zatim su odneli i inicijativu gradonačelniku Zrenjanina.

peticija

Izvor: Beta, i love Zrenjanin

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh