I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • agencija dane
Vesti Zrenjanin

Open innovaton challenge Societe generale banke održan u Zrenjaninu (VIDEO)

Open innovation challenge, radionica namenjena promovisanju inovativnog razmišljanja s ciljem unapređenja proizvodnog procesa, optimizacije troškova ili unapređenja usluga, održana je u subotu 1. decembra  u našem gradu u organizaciji Societe Generale banke . 

Zaposleni  iz regiona Vojvodine koji su bili raspoređeni u 12 timova  tokom  ove radionice razmenjivali su iskustva i različita mišljenja s ciljem da osmisle inovativna rešenja za unapređenje poslovanja. 

Ideja je da se primenom metodologije “design thinking”,  bankari motivišu da razmišljaju drugačije nego kada rade u ekspozituri.

PerSu marketi

U Open Innovation Challenge se zato uključuju i eksterni učesnici – klijenti, startap zajednica i svi koji pomažu da se rešenja sagledaju i izvan korporacijskih uslova, onako kako je potrebno da se proizvodi, procesi rada i usluge prilagode krajnjim korisnicima.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Open Innovation Challenge je ujedno i prilika da se zaposleni  ‘izazovu’ da razmišljaju, da postavljaju pitanja i ponude rešenja, koja nisu (ili ne moraju da budu) softverska. 

Jedna od najvećih prednosti Open Innovation Challenge radionica jeste i da se međusobno povezuju znanja i iskustva učesnika iz različitih oblasti i industrija, a smišljaju se rešenja kojih se možda niko od njih ranije samostalno ne bi setio.

 Cilj ovakvih radionica jeste da se osmisle rešenja koja će moći da budu primenjena u praksi. To je samo jedan korak ka ohrabrivanju zaposlenih da preuzmu inicijativu, dobiju dodatna znanja ali i podstrek da svoje ideje menjaju, prilagođavaju ili usavršavaju prema iskustvu koje steknu u komunikaciji sa članovima svog tima, kolegama i pridruženim učesnicima.

Societe Generale banka organizuje Open Innovation Challenge radionice  od 2016. godine, a ova održana u  Zrenjaninu bila je ukupno četvrta, a druga održana van Beograda.

  • Divider

  • Divider
Na vrh