I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Saradnjom Pokrajine i Grada obnovljen košarkaški teren na Bagljašu (FOTO)

U toku su radovi na sanaciji košarkaškog terena u zrenjaninskom naselju “Bagljaš”, koji se realizuju u okviru saradnje Grada Zrenjanina i Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu.

Projekat koji je Pokrajina finansirala u iznosu od 2 miliona dinara podrazumeva sanaciju terena na otvorenom, montažu nove funkcionalne podloge po FIBA standardima, postavljanje novih konstrukcija i košarkaških tabli, nabavku i postavljanje klupa za rezervne igrače, obeležavanje terena i druge aktivnosti, kako bi se teren osposobio ne samo za svakodnevnu upotrebu, već i za odigravanje utakmica u letnjem periodu.

PerSu marketi

Nakon što je ukazivano na loše stanje podloge košarkaškog terena koji je od velikog značaja za ovo veliko gradsko naselje i koji koriste brojni njegovi mlađi stanovnici, Grad Zrenjanin konkurisao je za sredstva u oblasti finansiranja projekata izgradnje, opremanja i održavanja sportskih objekata u AP Vojvodini Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, za tekuću godinu, što je i rezultiralo dobijenim iznosom.

Grad je takođe uložio sopstvena sredstva u iznosu od 200.000 dinara, tako da je ukupna vrednost ove investicije 2,2 miliona dinara. Ugovorom s izvođačem radova definisano je da se svi planirani radovi završe do sredine oktobra.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh