I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Muzika iz Zrenjanina

Zrenjaninac svojom pesmom osvojio Deezer za samo jedan dan [VIDEO SPOT]

U vremenu kada širom sveta postoji hiperprodukcija muzike, veoma je teško izdvojiti se u moru izvođača kojih svakim danom ima sve više. Ognjen i Damjan Jovanov iz Zrenjanina, u poslenjih godinu dana, objavili su pesme „Brz je grad” i „Tempera”, zahvaljujući kojima ih je primetila jedna od najvećih izdavačkih kuća u regionu. Kao rezultat toga, poslednja pesma pod nazivom „Siena”, za manje od 24 sata dostigla je prvo mesto u Srbiji na svim streaming platformama.

– Još uvek nisam uspeo, ali ovo je lep početak. Konkurencija je velika i delim scenu sa vrlo talentovanim ljudima. Važno je ostati svoj, vredno raditi, a rezultati će sami isplivati na videlo – rekao je za naš portal Ognjen Jovanov.

On je muzikom je počeo da se bavi još u osnovnoj školi zajedno sa svojim mlađim bratom Damjanom. Pored pevanja, Ognjen se bavi pisanjem tekstova i melodija, dok se Damjan bavi muzičkom produkcijom.

PerSu marketi

– Kada su u pitanju planovi za budućnost, želim da prvenstveno pružim publici što više muzike. Ne držim se konkretno jednog žanra. Moj žanr predstavlja spoj svih žanrova koji su definisali moj muzički ukus, a najviše sam se držao r’n’b i rep muzike.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Uspeh najnovije pesme „Siena” možda se najviše ogleda u tome što je na muzičkom servisu Dizer, za manje od 24 časa, zauzela prvo mesto na top listi. Ovaj rezultat posledica je i saradnje koju je Ognjen napravio sa poznatim reperom.

– Buba Koreli je čuo moju pesmu na Jutjub kanalu HAZZE, jako mu se svidela i javio mi se na instagramu. Želeo je da potpišem za njihovu izdavačku kuću, na šta sam ja pristao.

Ognjen će ove godine drugi put zaredom nastupati na Exit festivalu, a 20. aprila će imati priliku da nastupa u svom rodnom gradu u okviru D’most festivala.

Spot za ovu pesmu snimljen je u Italiji, a možete ga pogledati ovde.

OGNJEN – SIENA

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh