I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Održan peti „Bazar za Pazar“

Peti, rođendanski „Bazar za Pazar“ organizovan je danas u Zrenjaninu, u prijatnoj atmosferi Pozorišnog kluba „Zeleno zvono“. Autorke ovog interesantnog događaja su dve mlade kreativne zrenjaninke, Sonja Antonić i Tijana Miškov, kojima je pošlo za rukom da pet prodajnih izložbi organizuju u godinu dana.

Bazar za Pazar

Ideja je proizašla iz potrebe za prezentovanjem kreativnih  rukotvorina široj javnosti. Podstaknute sopstvenom izradom nakita, Tijana i Sonja su imale želju da ga izlože na mestu na kojem bi i drugi kreativni pojedici dobili priliku da prikažu i prodaju svoje ručno izrađene predmete, od kojih većina ima upotrebnu vrednost. Veliki broj posetilaca dokazuje da su u tome i uspele, te svaki naredni bazar koji organizuju ima i sve veći broj izlagača.
Na današnejm Bazaru učestvovalo je 30-tak samostalnih izlagača iz Zrenjanina, Novog Sada, Beograda i Pančeva.
Posetioci su imali priliku da pogledaju i kupe izložene rukotvorine –  nakit, sitne upotrebne i dekorativne predmete, šalove, kape, torbe i domaće poslastice.

Bazar za pazar 1

I Taxi Zrenjanin

– Posebno raduje što je većina izlagača veoma mlada i pronalazi se u izradi ovakvih predmeta, koji imaju etno karakteristike, ali se ujedno svrstavaju u moderne, primenjive i pre svega kvalitetne proizvode –  izjavila je za naš portal Tijana Miškov.
U narednom periodu ove Zrenjaninke planiraju brendiranje, registraciju i dobijanje licence za bazar. Njihova projekat bi mogao poslužiti kao primer mnogim mladima, jer su dokazale da uz malo truda i rada svaka ideja može i da se ostvari.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh