I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Odloženi programi manifestacija „Banatska bajka“ i „Kulturno leto“

Na osnovu odluke Gradskog štaba za vanredne situacije Kulturni centar Zrenjanina prekida sa organizacijom i suorganizacijom programa i gradskih manifestacija u cilju sprečavanja epidemije izazvane širenjem koronavirusa.

– Program Banatske bajke i Kulturnog leta sačekaće neke druge dane kada se stvore uslovi za njihovu relizaciju a od predviđenih direktnih programskih aktivnosti Kulturnog centra, koje obuhvataju: filmski, dečji, muzički i pozorišni program, takođe se prekida sa održavanjem. Publiku u Kulturnom centru očekuju izložbe koje će se organizovati bez otvaranja uz mogućnost posete uz pridržavanje propisanih mera i broja prisutnih ljudi u zatvorenom prostoru. Preko naše FB stranice publika će imati priliku da od autora-umetnika i organizatora postavki sazna sve potrebne detalje o izložbi. Podsećamo Vas da je obavezno nošenje zaštitinih maski u svim zatvorenim prostorima, kažu u Kulturnom centru.

Pregled programskih aktivnosti u narednom periodu:

PerSu marketi

Do 22. jula u izložbenom salonu KCZR otvorena je izložba Marjana Marića „Neistomišljenici“.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Od 20. jula do 12. avgusta u Malom salonu Narodnog muzeja biće otvorena izložba skulptorskih radova Marka Vukše, dobitnika prve nagrade prošlogodišnjeg Međunarodnog likovnog konkursa „30X30“. Izložbu organizuje Kulturni centar u saradnji sa zrenjaninskim Muzejom.

Od 23. jula do 5. avgusta u izložbenom salonu KCZR nalaziće se izložba radova sa likovne kolonije Zavoda za kulturu vojvođanskih Rumuna na kojoj će biti izloženo 20 radova.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh