I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Manifestacija “Dani domaće kuhinje“ odložena zbog lošeg vremena

Zbog najavljenog lošeg vremena koje se prognozira za dane predstojećeg vikenda, organizatori manifestacije „Dani domaće kuhinje“ odlučili su da ovaj događaj odlože.

Prvog juna u Aviv parku neće biti održana manifestacija „Dani domaće kuhinje“ iako je to bilo planirano. Razlog je loše vreme koje već danima pogađa Zrenjanin, a koje je najavljeno i za vikend pred nama.

„Manifestacija se održava na otvorenom. Videli smo neki dan šta je nevreme uradilo u Zrenjaninu, pa i u Aviv parku. U dogovoru sa upravom Aviv parka odlučili smo da „Dane domaće kuhinje“ održimo neki drugi dan. Ne želimo da se slučajno desi da eventualno nevreme sve polupa, da izlagači ostanu bez robe. I izlagači su se složili sa tim. Njima više odgovara da se sajam odloži, nego da budu kiša, loša posećenost…“, kaže Milica Lukić, organizator manifestacije „Dani domaće kuhinje“.

Fordomanija

„Sledeće nedelje, čim budemo imali neke konkretnije informacije vezane za vreme, objavićemo novi datum održavanja manifestacije „Dani domaće kuhinje“. Znači, u zavisnosti od prognoze biće odlučeno kada će se u Aviv parku okupiti i predstaviti mali proizvođači hrane i pića“, dodaje naša sagovornica.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Na manifestaciji će biti 25 izlagača. Predstaviće se proizvođači mesa i mesnih proizvda, mleka i mlečnih proizvoda, vina, rakije, meda i proizvoda od meda. Takođe, tu će se naći i proizvođači kolača, sokova, peciva, testenina, slatkiša…

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh