I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

Odložen izbor zamenika gradonačelnika, smenjen direktor „Vodovoda“

Na zahtev gradonačelnika Čedomira Janjića sa dnevnog reda sednice Skuptštine grada skinuta je tačka o izboru njegovog zamenika, što su odbornici jednoglasno prihvatili.
sednica-skupstina2

Nakon toga, većinom glasova za zamenicu sekretara Skupštine grada izabrana je Svetlana Grujić, zaposlena u Gradskoj upravi, koja odmah preuzela funkciju sa mandatom od četiri godine.

Kasnijom dopunom dnevnog reda, sa mesta direktora JKP „Vodovod i kanalizacija“ smenjen je Goran Tajdić, a za vršioca dužnosti imenovan je Ivan Dević, dosadašnji pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina.

Uprkos primedbama opozicije o visokim troškovima, većinom glasova usvojen je Predlog odluke o završnom – konsolidovanom računu budžeta Grada Zrenjanina za 2015. godinu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
I Taxi Zrenjanin

Na sednici su usvojeni i predlozi odluke o izmeni Odluke o ovlašćenjima komunalne policije, o izmenama Odluke o parkiranju vozila gde je došlo do izmene kaznene politike, kao i Predlog Odluke o izmeni Odluke o odobravanju zaduživanja grada Zrenjanina gde je došlo do zamene projekata koji će biti finansirani. Kako je obrazložila načelnica Odeljenja finansija Žana Šahović, utvrđeno je da je vrednost pojedinih investicionih aktivnosti manja od
predviđene a kod nekih veća od predviđene, zbog čega je izvršena preraspodela u strukturi postojećih kapitalnih investicija, a neke investicije su isključene zbog nemogućnosti započinjanja istih usled nedostatka kompletne projektno-tehničke dokumentacije.
sednica-skupstina

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh