I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Zbog lošeg vremena odloženo otvaranje sezone kupanja na Peskari

Iako je bilo planirano da ove godine sezona kupanja na Peskari zvanično bude otvorena 1. juna, loše vreme to ne dozvoljava. Manifestacija “Zrenjaninsko leto na Peskari 2019” održaće se za dane vikenda od 14. do 16. juna. Zvanično otvaranje predviđeno je za subotu 15. jun u 12 sati.

“Zrenjaninsko leto na Peskari 2019” je još jedna u nizu manifestacija koja je bila predviđena da se održi tokom predstojećeg vikenda, a koja se zbog loših vremenskih prilika odlaže. Organizatori se nadaju da će se u naredne dve nedelje vreme stabilizovati i poboljšati. I da će se tada stvoriti uslovi za zvaničan početak sezone kupanja na “zrenjaninskom moru”.

“Otvaranje sezone kupanja na Peskari odlažemo za 15. jun zbog najavljenih loših vremenskih uslova. Ne možemo zaista da pravimo spektakl na 15-16 stepeni. Kiša danima pada, najavljena je i za sutra i za subotu. Ne želimo da pravimo događaj za 10-15 ljudi. Pesak je vlažan, bina na kojoj treba da se održe koncerti je mokra. Puno je vode, a za ozvučenje je potrebna struja, tako da ne želimo da rizikujemo ni jednog sekunda da nešto krene po zlu. Događaj je na otvorenom i veoma je važno da bude lepo vreme. Cilj nam je da što više naših sugrađana dođe tog dana na Peskaru i da se svi zajedno lepo provedemo. Program koji smo pripremili i planirali da se održi ove subote ostaje isti. Samo ga pomeramo za subotu 15. jun u 12 sati. U njemu će uživati sve generacije – od najmlađih do najstarijih”, kaže Zoran Ljubotina, direktror Turističke organizacije Zrenjanina.

Fordomanija

Program otvaranja sezone kupanja na Peskari namenjen je deci, mladima i odraslima. Organizatori su najavili koncerte, akvabajk, školu vožnje skuterima na vodi, Haos animatore za decu… Tačno u podne predviđeno je i iznenađenje za sve koji se budu našli na Peskari u tom trenutku.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh