I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Od proglašenja pandemije u Srednjobanatskom okrugu registrovano 28 obolelih

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje, na teritoriji Okruga od početka proglašenja pandemije do danas registrovano je ukupno 28 osoba pozitivnih na COVID -19. U poslednjih nedelju dana na osnovu sprovedenih testiranja nije bilo slučajeva pozitivnih na COVID -19, potvrdio je dr Radivoj Filipov epidemiolog Zavoda za javno zdravlje Zrenjanin.

Zaključak Okružnog štaba Srednjobanatskog upravnog okruga pokazuje da je stanje u zdravstvenom sistemu na teritoriji Okruga stabilno, te da su svi postupci i procedure uspostavljeni kako je propisano i da se u potpunosti primenjuju. Komunikacija između subjekata zdravstvene zaštite i prevencije je stalna i na zavidnom nivou.

Takođe je i u bezbednosnom smislu situacija stabilna. Načelnik Područne policijske uprave Zrenjanin Dragiša Vojnović istakao je da se mere samoizolacije i zabrane kretanja poštuju, te da nije bilo čestih povreda propisanih mera.

I Taxi Zrenjanin

TREND PADA OBOLELIH NA TERITORIJI VOJVODINE

Trend smanjenja broja zaraženih Covid 19 infekcijom u Vojvodini se nastavlja, pa se u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu trenutno leči 77, a u Opštoj bolnici u Pančevu 129 pacijenata obolelih od te infekcije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Od toga, u KCV se na mehaničkoj ventilaciji nalazi devet, a u pančevačkoj bolnici jedan pacijent.

U privremenoj izolacionoj bolnici u hali 1 „Novosadskog sajma“, predviđenoj za smeštaj obolelih sa lakšom kliničkom slikom Covid 19 infekcije, smešteno je 117, a u Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju „Junaković“ u Apatinu 41 pacijent.

Uprkos višednevnom kontinuiranom padu broja obolelih od Covid 19 infekcije, na građane se apeluje da se i dalje ponašaju maksimalno odgovorno i primenjuju sve osnovne mere predostrožnosti, poput strogog poštovanja socijalne distance, nošenja zaštitnih maski i rukavica i upotrebe dezinfekcionih sredstava.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh