I love Zrenjanin

  • Home Interpoint
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Od „Nedelje turizma“ u ečanskom Kaštelu očekuje se mnogo

i love zrenjanin tv

Organizatori „Nedelje turizma“ koja će biti održana u ečanskom dvorcu Kaštel od 25. septembra do 1. oktobra, predstavili su danas javnosti sadržaj ove manifestacije.

Uprava Kaštela pokrenula je organizovanje ovog događaja, a svesrdnu podršku pružaju Grad Zrenjanin i Turistička organizacija grada Zrenjanina. Medijima su se obratili direktorka Kaštela Jasmina Dologušin, zamenik gradonačelnika Saša Santovac i direktor Turističke organizacije Zoran Ljubotina.

-Povod organizovanje ove manifestacije jeste Svetski dan turizma, a cilj nam je da se upotpuni turistička ponuda grada Zrenjanina. Program je tematski podeljen po danima. Počinjemo sa sajmom etno rukotvorina, a završavamo lovačkim danom u nedelju. Ono što izdvajamo, jeste da će, prilikom dana venčanja, koji se održava u četvrtak, svaka mlada koja se odluči za kupovinu venčanice, dobiti popust. Takođe, Kaštel svim parovima koji do kraja godine odluče da naprave venčanje u našem objektu, daje lep popust, istakla je direktorka Kaštela Jasmina Dologušin.

PerSu marketi

U utorak je dan Turističke organizacije Zrenjanin, kada će biti promovisani turistički potencijali grada Zrenjanina i okoline.

-Koristimo priliku da promovišemo Kaštel koji je perjanica naše ponude. On je sastavni deo turističke ponude grada Zrenjanina. Do sada smo imali veliki broj turista, pa tako i sada očekujemo veliki broj gostiju i ovde, kako u Kaštelu, tako i na prvoj privrednoj manifestaciji „ZrBizNet“ čije će se održavanje preklopiti sa „Nedeljom turizma“. Zrenjanin će od ove godine pokazati svoje pravo lice, na zadovoljstvo svih sugrađana, i onih koji dolaze kod nas, izjavio je direktor Turističke organizacije grada, Zoran Ljubotina.

Kompletan program manifestacije „Nedelja turizma“ možete pogledati OVDE

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
  • Park sala Zrenjanin
Na vrh