I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Od juna u Zrenjaninu monitoring mesto za analizu vazduha

U Zrenjaninu će u junu početi da radi monitoring mesto za analizu vazduha, potvrdio je načelnik Odeljenja komunalne policije, inspekcijsko-nadzornih poslova i vandrednih situacija Gradske uprave Zrenjanin, Igor Virijević.

-Problem neprijatnih mirisa koji su se do sada širili južnim delom grada, biće rešen već u junu ove godine, uz pomoć monotoringa i analize vazduha koje će nam sa sigurnošću pokazati kolika je štetnost emitovanih gasova. Obećali smo građanima naselja Ruža Šulman, 4. juli i Zeleno Polje da ćemo rešiti ovaj problem, što smo i uradili. Želimo da žive u sredini u kojoj će nesmetano funkcionisati i u kojoj njihovo zdravstveno stanje neće biti narušeno. Kao što smo najavili na jednoj od prethodnih konferencija ove analize će pokazati da li u vazduhu ima otrovnih i štetnih materija u produktima sagorevanja kafilerije.

ruza-sulman

Monitoring mesto će biti postavljeno na teritoriji Mesne zajednice „Dositej Obradović“, pri čemu će se raditi tri vrste analize, odnosno, ispitivanja na Akrolein, Amonijak i Vodonik – sulfid.

PerSu marketi
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh