I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Od 4. maja Gradska narodna biblioteka u izmenjenom režimu radi sa korisnicima

U skladu sa Preporukom Ministarstva kulture i informisanja od 21. aprila 2020. godine i Odlukom Gradonačelnika grada Zrenjanina, shodno novonastaloj situaciji povodom pandemije virusa COVID-19, Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ Zrenjanin započeće rad sa korisnicima.

Кako je na snazi vanredno stanje, rad sa korisnicima biće organizovan u skladu sa merama koje je donela Vlada Republike Srbije. Biblioteka će rad organizovati tako da obezbedi poštovanje svih propisanih preventivnih mera koje se odnose na sprečavanje širenja zaraze bolesti COVID-19 i usvojila je plan mera zaštite zaposlenih za vreme trajanja vanrednog stanja.


Odeljenja za rad sa korisnicima započeće sa radom u ponedeljak, 4. maja 2020.

Кorisnici će, počevši od 4. maja, svakog radnog dana od 8.30 do 10.30 na broj telefona 566-210 i 535-115, ili na imejl adresu: biblioteka@zrbiblio.rs moći da poruče željene publikacije.
Кorisnik će ostaviti sledeće podatke: broj članske karte, ime i prezime i broj telefona i podatke o publikacijama koje želi da pozajmi. Naručenu građu korisnik će moći da preuzme narednog dana od 10.30 do 13 časova u holu Biblioteke.

Tokom preuzimanja publikacija u holu mogu biti najviše 2 korisnika. Кorisnici su u obavezi da nose zaštitnu masku i rukavice. Кorisnici koji vraćaju građu istu mogu da odlože na pult koji je postavljen na ulazu u Biblioteku.
Samo građa koja je prethodno naručena može da se preuzme.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

Rad zaposlenih će se odvijati u jednoj smeni, od 8 do 14 časova ranim danima.
Кorisnici neće ulaziti u prostorije Biblioteke, nego će usluga biti sprovedena u skladu sa izmenjenim uslovima rada.

Čitaonica naučnog odeljenja i čitaonica periodike neće biti otvorene za korisnike tokom trajanja vanrednog stanja.

Uz zahvalnost na razumevanju, molimo sve korisnike da pridržavaju propisanih mera u cilju opšte bezbednosti – saopšteno je iz Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“.

foto: arhiv

Kremanska voda
Picerija Aquarius
Halo Taxi Zrenjanin
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh