I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Od 4. maja Gradska narodna biblioteka u izmenjenom režimu radi sa korisnicima

U skladu sa Preporukom Ministarstva kulture i informisanja od 21. aprila 2020. godine i Odlukom Gradonačelnika grada Zrenjanina, shodno novonastaloj situaciji povodom pandemije virusa COVID-19, Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ Zrenjanin započeće rad sa korisnicima.

Кako je na snazi vanredno stanje, rad sa korisnicima biće organizovan u skladu sa merama koje je donela Vlada Republike Srbije. Biblioteka će rad organizovati tako da obezbedi poštovanje svih propisanih preventivnih mera koje se odnose na sprečavanje širenja zaraze bolesti COVID-19 i usvojila je plan mera zaštite zaposlenih za vreme trajanja vanrednog stanja.


Odeljenja za rad sa korisnicima započeće sa radom u ponedeljak, 4. maja 2020.

Кorisnici će, počevši od 4. maja, svakog radnog dana od 8.30 do 10.30 na broj telefona 566-210 i 535-115, ili na imejl adresu: biblioteka@zrbiblio.rs moći da poruče željene publikacije.
Кorisnik će ostaviti sledeće podatke: broj članske karte, ime i prezime i broj telefona i podatke o publikacijama koje želi da pozajmi. Naručenu građu korisnik će moći da preuzme narednog dana od 10.30 do 13 časova u holu Biblioteke.

Tokom preuzimanja publikacija u holu mogu biti najviše 2 korisnika. Кorisnici su u obavezi da nose zaštitnu masku i rukavice. Кorisnici koji vraćaju građu istu mogu da odlože na pult koji je postavljen na ulazu u Biblioteku.
Samo građa koja je prethodno naručena može da se preuzme.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

Rad zaposlenih će se odvijati u jednoj smeni, od 8 do 14 časova ranim danima.
Кorisnici neće ulaziti u prostorije Biblioteke, nego će usluga biti sprovedena u skladu sa izmenjenim uslovima rada.

Čitaonica naučnog odeljenja i čitaonica periodike neće biti otvorene za korisnike tokom trajanja vanrednog stanja.

Uz zahvalnost na razumevanju, molimo sve korisnike da pridržavaju propisanih mera u cilju opšte bezbednosti – saopšteno je iz Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“.

foto: arhiv

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh