I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

Od 2017. godine policija rasvetlila četiri od šest slučajeva paljenja vozila (VIDEO)

U poslednje dve i po godine, policija u Zrenjaninu rasvetlila je četiri od šest slučajeva paljenja automobila, ali još nema osumnjičenih po pitanju poslednjeg slučaja od pre šest dana, saznaje naš portal.

Sva tri vozila taksi udruženja koja su u petak rano ujutro zapaljena, u potpunosti su uništena, a ovo poslednje izazivanje opšte opasnosti otišlo je i korak dalje, ispred Doma učenika „Angelina Kojić Gina“.

Na zrenjaninskim ulicama trenutno posluje 10 registrovanih i neregistrovanih taksi preduzeća. Građani koriste usluge i jednih i drugih, a dodaju i da gradom kruže priče o pretnjama, zastrašivanjima, pa i pokušajima ubistava taksista, te ih ovaj incident nije iznenadio.

Fordomanija

Vlasnik „Laki taksija“ Stanislav Karaica, čija su vozila zapaljena ispred kuće u kojoj je spavao sa porodicom, šest dana kasnije kaže da policija nema još nikakvih naznaka o počiniocima, iako su ceo slučaj zabeležile kamere tog preduzeća. Proglasio je totalnu štetu na sva tri vozila koja su zapaljena i podseća da ovo nije prvi takav napad na njegovo poslovanje.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Karaica uverava da nema dugovanja ni prema kome u ovom gradu. Ovaj čin osuđuje kao mizeran i podmukao, ali iznad svega opasan po okolinu, jer su vozila zapaljena u strogom centru grada i to svega nekoliko metara od Doma učenika.

Zrenjaninci, sa druge strane, među sobom na ulici i u lokalima, spekulišu da u Zrenjaninu već nekoliko godina tinja takozvani „obračun taksi prevoznika“, čak se spominju i reketiranja pojedinaca, ali dokaza o tome nema, bar ne onih zvaničnih.

Prema zvaničnom saopštenju policije, istraga je u toku.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam sve vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh