I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Prvo ovogodišnje redovno očitavanje vodomera počinje 12. marta

U ponedeljak, 12. marta, počinje prvo ovogodišnje redovno očitavanje vodomera korisnika usluga JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin u samom gradu i u šest naseljenih mesta: Kleku, Banatskom Despotovcu, Knićaninu, Botošu, Melencima i Stajićevu.

Prvo redovno očitavanje vodomera obuhvata korisnike široke potrošnje među kojima su i doskorašnji samočitači, jer se pravnim licima i korisnicima u kolekivnom stanovanju vodomeri očitavaju svakog meseca.

Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ biće na terenu svakog radnog dana od 8 do 14 časova.

Korisnici su u obavezi da omoguće pristup vodomeru i očitavanje istog, što znači da sa poklopca šahtova i iz samih šahtova uklone sve što bi otežalo ili onemogućilo očitavanje vodomera.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

Kod korisnika, koji ne budu kod kuće prilikom dolaska čitača, ili gde nije moguće obaviti očitavanje, biće ostavljeno pismeno obaveštenje o poseti sa brojevima telefona na koje mogu da jave stanje svojih vodomera. Iz JKP „Vodovod i kanalizacija“ apeluju na korisnike da postupe po primljenom obaveštenju, jave stanje vodomera ili na telefon 535-773 dogovore posetu čitača ukoliko ne mogu sami da očitaju vodomer.

Obaveštenje o stanju vodomera korisnici mogu i da istaknu na vidnom mestu na svojim objektima (kapija,prozor…) kako bi ih čitači evidentirali.

Svi korisnici koji žele mogu prijaviti stanje svojih vodomera i pre posete čitača.

Korisnici mogu stanje svojih vodomera da prijave na tri načina:
– Telefonom: svakog radnog dana od 7,30 do 13,30 časova na jedan od sledećih brojeva: 535-773, 530-344, 593-003;
– SMS porukom: na broj 064/811 60 99 (0-24č);
– Slanjem mejla na: sluzba.ocitavanja@vikzr.rs (0-24č);
-Prilikom poziva, u sms poruci i mejlu potrebno je da korisnik navede ime i prezime, adresu i stanje vodomera. Bitno je da korisnici, bez obzira na način javljanja, prijave stanje vodomera najkasnije do 25-og u mesecu – stoji u saopštenju JKP „Vodovod i kanalizacija“.
Očitavanje vodomera biće izvršeno i u preostalim naseljenim mestima, a o terminima očitavanja će stanovnici istih biti blagovremeno obavešteni.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh