I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Ocenite rad JKP „Vodovod i kanalizacija“ – anketa u narednih mesec dana

U periodu od 25. novembra do 25. decembra JKP „Vodovod i kanalizacija“ i Grad Zrenjanin sprovode ispitivanje zadovoljstva korisnika uslugama JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin.

Ispitivanje se sprovodi na teritoriji Grada Zrenjanina, što uključuje kako užu teritoriju grada tako i sva  naseljena mesta gde ovo preduzeće pruža  usluge. Ispitivanje zadovoljstva korisnika je zakonska obaveza, ali i način da se na osnovu prikupljenih podataka, unapredi kvalitet usluga, međusobna komunikacija i bolji odgovor na potrebe korisnika – kaže se u saopštenju iz ovog preduzeća.

Upitnik sadrži pitanja koja se odnose na kvalitet  osnovnih usluga – snabdevanje vodom i prikupljanje i odvođenje fekalnih otpadnih voda kao i pitanja koja se odnose na kvalitet uspostavljenih kanala komunikacije i odgovora na podnete reklamacije i zahteve. Na kraju upitnika korisnicima se pruža mogućnost da ostave komentar, iznesu kritiku ili pohvalu koja se odnosi na rad preduzeća. Po okončanju ispitivanja rezultati će biti javno objavljeni.

I Taxi Zrenjanin

Sve aktivnosti tokom ispitivanja će biti usaglašene sa aktuelnom epidemiološkom situacijom i usvojenim merama za sprečavanje širenja koronavirusa. Korisnici upitnik mogu popuniti elektronskim putem na sajtu JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin (www.vikzr.rs) i sajtu GradaZrenjanina (www.zrenjanin.rs).
Na sajtu preduzeća upitnik se nalazi na naslovnoj strani u gornjem desnom uglu i u delu KORISNICI – POPUNITE ANKETU.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Upitnik se može preuzeti svakog radnog dana u prostorijama Korisničkog centra u Petefijevoj 3 (od 7,30 do 13,30) i na naplatnom mestu na Lesnini (od 7 do 17h ), gde se isti može i predati ili popuniti.
Od ponedeljka 30. novembra upitnik se može popuniti, preuzeti ili predati i u prostorijama mesnih zajednica Gradnulica, Veljko Vlahović, Mala Amerika i Zeleno polje. O novim mestima korisnici će blagovremeno biti obavešteni putem sajta preduzeća i sredstava javnog informisanja.

Uskoro i anketa „od vrata do vrata“

U narednom periodu u planu je i anketiranje od „vrata od vrata“, u kom će zaposleni u preduzeću u svojstvu anketara u svojim mestima stanovanja vršiti anketiranje korisnika, a da li će se i u kojoj meri to realizovati zavisiće od aktuelne epidemiološke situacije.
Dodatne informacije u vezi sprovedenog ispitivanja mogu se dobiti putem besplatne infolinije 0800/024-023 ili korisničkog mejla info@vikzr.rs.

Ispitivanje je organizovano i sprovodi se u skladu sa „Metodologijom sprovođenja ispitivanja zadovoljstva korisnika“ koju je nedavno publikovala Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) uz pomoć države Švedske, a nakon završenog dvogodišnjeg projekta u kom su učestvovale opštine Srednjebanatskog okruga, i u kom je, ispred Grada Zrenjanina učestvovalo i JKP „Vodovod i kanalizacija“.
Tokom projekta definisana je metodologija ispitivanja, a ista je proverena sprovedenim ispitivanjem krajem 2018. godine. Upravo ispitivanje koje je sprovelo ovo preduzeće i način komunikacije koji je ostvaren sa korisnicima je od strane švedskih stručnjaka za komunikaciju ocenjeno kao primer dobre prakse u Srbiji, a prezentovano je švedskim javnim preduzećima tokom studijske posete Švedskoj.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh