I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Ocenite rad JKP „Vodovod i kanalizacija“ – anketa u narednih mesec dana

U periodu od 25. novembra do 25. decembra JKP „Vodovod i kanalizacija“ i Grad Zrenjanin sprovode ispitivanje zadovoljstva korisnika uslugama JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin.

Ispitivanje se sprovodi na teritoriji Grada Zrenjanina, što uključuje kako užu teritoriju grada tako i sva  naseljena mesta gde ovo preduzeće pruža  usluge. Ispitivanje zadovoljstva korisnika je zakonska obaveza, ali i način da se na osnovu prikupljenih podataka, unapredi kvalitet usluga, međusobna komunikacija i bolji odgovor na potrebe korisnika – kaže se u saopštenju iz ovog preduzeća.

Upitnik sadrži pitanja koja se odnose na kvalitet  osnovnih usluga – snabdevanje vodom i prikupljanje i odvođenje fekalnih otpadnih voda kao i pitanja koja se odnose na kvalitet uspostavljenih kanala komunikacije i odgovora na podnete reklamacije i zahteve. Na kraju upitnika korisnicima se pruža mogućnost da ostave komentar, iznesu kritiku ili pohvalu koja se odnosi na rad preduzeća. Po okončanju ispitivanja rezultati će biti javno objavljeni.

PerSu marketi

Sve aktivnosti tokom ispitivanja će biti usaglašene sa aktuelnom epidemiološkom situacijom i usvojenim merama za sprečavanje širenja koronavirusa. Korisnici upitnik mogu popuniti elektronskim putem na sajtu JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin (www.vikzr.rs) i sajtu GradaZrenjanina (www.zrenjanin.rs).
Na sajtu preduzeća upitnik se nalazi na naslovnoj strani u gornjem desnom uglu i u delu KORISNICI – POPUNITE ANKETU.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Upitnik se može preuzeti svakog radnog dana u prostorijama Korisničkog centra u Petefijevoj 3 (od 7,30 do 13,30) i na naplatnom mestu na Lesnini (od 7 do 17h ), gde se isti može i predati ili popuniti.
Od ponedeljka 30. novembra upitnik se može popuniti, preuzeti ili predati i u prostorijama mesnih zajednica Gradnulica, Veljko Vlahović, Mala Amerika i Zeleno polje. O novim mestima korisnici će blagovremeno biti obavešteni putem sajta preduzeća i sredstava javnog informisanja.

Uskoro i anketa „od vrata do vrata“

U narednom periodu u planu je i anketiranje od „vrata od vrata“, u kom će zaposleni u preduzeću u svojstvu anketara u svojim mestima stanovanja vršiti anketiranje korisnika, a da li će se i u kojoj meri to realizovati zavisiće od aktuelne epidemiološke situacije.
Dodatne informacije u vezi sprovedenog ispitivanja mogu se dobiti putem besplatne infolinije 0800/024-023 ili korisničkog mejla info@vikzr.rs.

Ispitivanje je organizovano i sprovodi se u skladu sa „Metodologijom sprovođenja ispitivanja zadovoljstva korisnika“ koju je nedavno publikovala Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) uz pomoć države Švedske, a nakon završenog dvogodišnjeg projekta u kom su učestvovale opštine Srednjebanatskog okruga, i u kom je, ispred Grada Zrenjanina učestvovalo i JKP „Vodovod i kanalizacija“.
Tokom projekta definisana je metodologija ispitivanja, a ista je proverena sprovedenim ispitivanjem krajem 2018. godine. Upravo ispitivanje koje je sprovelo ovo preduzeće i način komunikacije koji je ostvaren sa korisnicima je od strane švedskih stručnjaka za komunikaciju ocenjeno kao primer dobre prakse u Srbiji, a prezentovano je švedskim javnim preduzećima tokom studijske posete Švedskoj.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh