I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Najnovije vesti

Očekuje se pola miliona posetilaca na „Danima piva“

– „Ovogodišnji, jubilarni Dani piva biće najposećeniji do sada“, rečeno je na konferenciji za medije održanoj u Gradskoj bašti.  

Prisutnima su se obratili gradonačelnik Čedomir Janjić i direktor Turističkog centra grada Zrenjanina Dragan Vulešević.

konferencija-dani-piva

– Ovo su ljubilarni Dani piva, i hteli smo da ove godine manifestacija preraste lokalni karakter i tako smo i birali program. Očekujemo pola miliona ljudi i najveću posećenost do sada, i siguran sam da će Zrenjaninci biti sjajni domaćini, a da će gosti poneti dobre utiske iz našeg grada. Program je veoma ambiciozan ove godine, radimo nešto što nismo radili prethodnih godina, pre svega velike koncerte na novoj lokaciji, na Trgu slobode i mislim da će to biti veoma interesanto, pogotovo što će u petak na TV Pink biti direktnih prenosa, rekao je Janjić i posebno istakao nastup Zrenjaninske filharmonije koje se okupila posle 60 godina, a građanima će se predstaviti na renoviranom trgu.

Fordomanija

– Akcenat i pažnja ove godine jesu usmereni na koncerte i na muzički deo, međutim, želim da naglasim da se Dani piva odvijaju na 15 nezavisnih lokacija gde će biti organizovani interesantni programi – sportski, kulturni program, Banatske vredne ruke, Fijakerijada, i još mnogo toga.  To ovu manifestaciju stavlja u red najorganizovanijih i najpotpunijih manifestacija koje se dešavaju u našoj regiji. Ova manifestacija nastala je pre 30 godina, a tek posle su se pojavili Beer fest i Velika gospojina, i ovim jubilarnim Danima piva želimo da pokažemo da to organizujemo na najobolji mogući način. Iz tog razloga deo organizacije poverili smo stručnim agencijama, istakao je Dragan Vulešević.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Gradonačelnik će sa gostima svečano otvoriti manifestaciju u sredu 26. avgusta u 21 čas. Kako najavljuju organizatori, smeštajni kapaciteti su skoro popunjeni i vlada veliko interesovanje gostiju.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh