I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Produžen rok za prijavljivanje za specijalističke IT obuke

Nacionalna služba za zapošljavanje organizuje obuke sa ciljem da obezbedi neophodna znanja i veštine za rad u IT sektoru. Java programiranje, izrada veb-aplikacija, PHP i .Net programiranje su samo neki od programa koji su obezbeđeni kako bi nezaposleni lakše našli posao.

Nacionalna služba za zapošljavanje je programe obuka uskladila sa potrebama tržišta rada. U planu je izvođenje specijalističkih informatičkih obuka u 10 gradova širom Srbije, u koje će, u okviru prvog ciklusa koji počinje u septembru, biti uključeno 775 polaznika.

Prijave će biti otvorene na sajtu: www.itobuke.rs, od 9. do 25. jula, a uslov je da su kandidati na evidenciji nezaposlenih Nacionalne službe za zapošljavanje, da imaju najmanje završenu srednju četvorogodišnju školu, sklonosti za informatičko programiranje, da poznaju rad na računaru i engleski jezik najmanje
na A2 nivou.

PerSu marketi

Za više informacija potrebno je da se obratite svom savetniku za zapošljavanje ili pratite sajt www.nsz.gov.rs, gde ćete redovno dobijati sve informacije o ovom programu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh