I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Obuka učenika osnovnih škola za reagovanje u vanrednim situacijama

Projekat Crvenog krsta Srbije, kojim se učenici osnovnih škola obučavaju za pravilno ponašanje u slučaju vanrednih situacija, zahvaljujući Crvenom krstu Zrenjanin, uspešno se realizuje i u našem gradu, u po dva odeljenja trećih razreda Osnovnih škola “Dositej Obradović“ i „Vuk Karadžić“.

Realizatori obuke su mladi edukovani volonteri Crvenog krsta. Oni za naš portal kažu da učenici tokom predavanja pokazuju zavidno znanje, a da njihova pitanja i zainteresovanost ulivaju nadu da će u slučaju vanrednih situacija na najbolji način pomoći svojim sugrađanima.

PerSu marketi

Sekretarka Crvenog krsta Zrenjanin Aleksandra Tanasijević ističe da tokom ovih predavanja naši najmlađi sugrađani na zanimljiv način stiču izuzetno korisna i dragocena praktična znanja.

-Želja nam je da od naredne školske godine kroz ove tematske radionice prođu svi učenici trećih razreda na teritoriji grada Zrenjanina. Nadamo se da će značaj nastavka i širenja ovog projekta biti prepoznat u lokalnoj zajednici i da će Crvenom krstu biti pružena minimalna podrška za nabavku radnog materijala, bez čega nije moguća dalja kvalitetna realizacija aktivnosti – istakla je Tanasijević.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh