I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Obuka učenika osnovnih škola za reagovanje u vanrednim situacijama

Projekat Crvenog krsta Srbije, kojim se učenici osnovnih škola obučavaju za pravilno ponašanje u slučaju vanrednih situacija, zahvaljujući Crvenom krstu Zrenjanin, uspešno se realizuje i u našem gradu, u po dva odeljenja trećih razreda Osnovnih škola “Dositej Obradović“ i „Vuk Karadžić“.

Realizatori obuke su mladi edukovani volonteri Crvenog krsta. Oni za naš portal kažu da učenici tokom predavanja pokazuju zavidno znanje, a da njihova pitanja i zainteresovanost ulivaju nadu da će u slučaju vanrednih situacija na najbolji način pomoći svojim sugrađanima.

I Taxi Zrenjanin

Sekretarka Crvenog krsta Zrenjanin Aleksandra Tanasijević ističe da tokom ovih predavanja naši najmlađi sugrađani na zanimljiv način stiču izuzetno korisna i dragocena praktična znanja.

-Želja nam je da od naredne školske godine kroz ove tematske radionice prođu svi učenici trećih razreda na teritoriji grada Zrenjanina. Nadamo se da će značaj nastavka i širenja ovog projekta biti prepoznat u lokalnoj zajednici i da će Crvenom krstu biti pružena minimalna podrška za nabavku radnog materijala, bez čega nije moguća dalja kvalitetna realizacija aktivnosti – istakla je Tanasijević.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh