I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Oboren rekord – 390 paketića za decu bez roditelja (VIDEO)

Tradicionalna praznična humanitarna akcija „Avivov izbor za najlepšu novogodišnju jelku Zrenjanina“ ove godine je uspešno održana petu godinu zaredom.

Podržao ju je veliki broj firmi i pojedinaca. Cilj akcije je da se, pored kićenja jelki i dobre zabave za decu i odrasle prikupe paketići za decu bez roditeljskog staranja.

U kićenju jelki učestvovali su: OŠ „Petar Petrović Njegoš“, Golden beauty shop, Halo Taxi, RTV Santos, List Zrenjanin, Grad Zrenjanin, portal Zrenjaninski, Klik FM, Sportski savez Grada, volonteri Crvenog Krsta, Centar za socijalni rad, škola Big Ben, Drexlmajer, I love Zrenjanin…

PerSu marketi

Ovom prilikom prikupljeno je rekordnih 390 paketića i oni će uz pomoć Centra za socijalni rad Zrenjanin, biti raspoređeni na prave adrese.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Različiti samo po bojama – crveni i zeleni Deda Mraz napravili sjajno druženje

Izbor za najlepšu jelku Zrenjanina upotpunili su ove godine čak dve neizostavne „maskote“. Crveni „klasični “ Deda Mraz imao je kako sam kaže toliko posla i paketića da spakuje da je u pomoć morao da pozove i svog zelenog kolegu iz „Halo Taxija“. Nakon što su se izgrlili i tri put poljubili, krenuli su da se „raspitaju dal su deca bila dobra“, da se slikaju i plešu. Konstatovali su i da deca ne bi toliko mnogo trebala da provode vremena na tabletima i mobilnim telefonima ali da će biti paketića za sve. Čeka ih mnogo mnogo posla dok ispune sve dečije želje.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh