I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Objavljen broj za prijavu nepravilnosti inspekcijskim službama

Na sastanku načelnice Srednjobanatskog upravnog okruga Snežane Vučurević sa rukovodiocima inspekcijskih službi konstatovano je da sve inspekcije nadležne za ovaj Okrug funkcionišu nesmetano. Njihov rad organizovan je u skladu sa preporukama nadležnih. Sve nepravilnosti koje primete građani Zrenjanina mogu da prijave na broj telefona 066/866-0-609.

Sastanku sa načelnicom Srednjobanatskog upravnog okruga Snežanom Vučurević prisustvovali su rukovodioci republičkih i pokrajinskih inspekcija. Tema sastanka je bila funkcionisanje ovih službi u novonastalim uslovima zbog proglašenja vanrednog stanja.

Konstatnovano je da sve inspekcije nadležne za područje Okruga nesmetano funkcionišu. Takođe, i da je njihov rad organizovan u skladu sa preporukama Vlade RS i resornih ministarstva tj. pokrajinskih sekretarijata, shodno aktuelnoj situaciji, stoji u saopštenju prosleđenom medijima.

I Taxi Zrenjanin

Sledeći preporuke Vlade RS građanima i svim strankama preporučuje se da izbegavaju direktno obraćanje inspektorima, ukoliko to nije neophodno. Da sa njima komunikaciju ostvaruju putem telefonskih poziva,  e – mejl porukama ili, eventualno, poštom.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Nepravilnosti mogu da se prijave inspekcijama na broj telefona 066/866-0-609

Vlada Srbije je pre nekoliko dana ograničila visinu cena osnovnih životnih namirnica i zaštitne opreme u trajanju od 30 dana. Ograničenja cena se odnose na brašno od pšenice, hleb, jestivo suncokretovo ulje, beli šećer, so, vodu, voće i povrće, testenine, sveže meso, mesne prerađevine, ribu, termički obrađeno kravlje mleko, mleko u prahu, jogurt, kokošija jaja, dečiju hranu, sapune, šampone, paste za zube, deterdžente, rukavice, odeća i pribor za odeću od plastičnih masa, pelene za decu i odrasle, maramice, uburse, toalet papir, maske – plastične sa tekstilnim filterom, prekirvke – tekstilne za hiruršku upotrebu, odlela hirurška od papira, maske papirne, odela zaštitna gumena, rukavice gumene, hirurške i ostale, odela hirurška tekstilna, varikinu i ostale dezinfektante, asepsol, alkohol, zaštitne naočare.

Imajući u vidu ovu odluku Vlade Srbije, a čiju primenu kontroliše Republička tržišna inspekcija, građani sve uočene nepravilnosti u vezi primene ove Odluke na području Srednjobanatskog upravnog okruga mogu od danas da prijave na broj telefona 066/866-0-609. Radno vreme ovog kol-centa je svakog dana od 8.00 do 20.00 časova.  Sve prijave će odmah biti prosleđene nadležnoj inspekciji.

Podsetimo, stariji sugrađani kojima je neophona pomoć mogu da se obrate na posebne telefone kol-centra koje je opštna otvorila.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh