I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Obeleženo devet godina poslovnog udruženja ZREPOK

Prethodnu godinu Poslovno udruzenje „Zrenjaninski poslovni krug” (ZREPOK) posvetilo je aktivnostima vezanim za edukaciju zaposlenih u firmama članicama ovog udruženja i projektima iz oblasti ekologije i unapređenja životne sredine.

Tokom godine, ZREPOK i Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanin, potpisali su ugovor sa Visokom tehničkom školom strukovnih studija u Zrenjaninu sa ciljem da se studentima obezbede uslovi za praktičan rad. Takodje, sa radom je počeo i Poslovni savet grada Zrenjanina koji ima cilj da uspostavi bolju saradnju između privrede i gradske uprave.

Dragoljub Bjeloglav, predsednik ZREPOK-a na svečanosti održanoj u hotelu „Vojvodina” rekao je da će uslovi obrazovanja u srednjem Banatu predstavljati najveći izazov u periodu od naredne dve do tri godine.

I Taxi Zrenjanin

– Za 2019. godinu, jedna od prioritetnih aktivnosti biće angažovanje ZREPOK-a u oblasti obrazovanja. Želja nam je da Zrenjanin afirmišemo kao regionalni obrazovni centar imajući u vidu najavljene investicije i kapacitete koje Zrenjanin ima kada su u pitanju Visoka tehnička škola i fakultet. Preduzeli smo mere na Poslovnom savetu i doneli konkretne zaključke za ovu temu koja ima za cilj unapređenje saradnje između obrazovnih institucija i privrede – izjavio je Bjeloglav.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Priznanje „Povelja prijateljstva”, ZREPOK dodeljuje svake godine pojedincima uspešnim i ostvarenim u profesiji koju obavljaju. Ove godine, dobitnik priznanja je Đuro Đukić, novinar dnevnog lista „Politika”

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh