I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Obeležen dan škole „Žarko Zrenjanin”

Prigodnim programom uz prisustvu učenika, nastavnika i brojnih gostiju danas je u Osnovnoj školi „Žarko Zrenjanin” svečano obeležen dan škole. Ovu zrenjaninsku školu pohađa oko 830 učenika raspoređenih u 32 odeljenja.

Ovim povodom, u velikom centralnom holu OŠ „Žarko Zrenjanin” izvedena je priredba u kojoj su učešće uzeli učenici i njihovi nastavnici. Izvedena je predstava specijalno pripremljena za ovu priliku, plesna tačka, a nagrađeni učenici na literarnom konkursu pročitali su svoje radove.

I Taxi Zrenjanin

Direktor škole Miroslav Brnjoš zahvalio se svima koji su došli da uveličaju dan škole i naglasio da je ona dobila ime 1955. a da se u sadašnjoj zgradi nalazi od 1980. godine.

– Našu viziju da stvorimo školu u koju će deca rado dolaziti i da budemo prepoznatljivi kao škola čiji su učenici vredni i aktivni članovi društva ostvarujemo timskim radom, stalnim usavršavanjem, učešćem u projektima kao i saradnjom sa drugim ustanovama u našem okruženju. Trudimo se da stvorimo uslove za kvalitetan obrazovno-vaspitni rad, da svojim rezultatima i uspesima učenici pronesu ime škole. Mnogo njih ostvarilo je plasmane na takmičenjima, ali najvažniji cilj je da iz škole izađu kao dobro ljudi – izjavio je Brnjoš.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Novi izgled stepeništa

Nakon veoma uspešne akcije sakupljanja stare hartije u OŠ „Žarko Zrenjanin” odlučeno je da se deo zarađenog novca utroši na uređenje školskog prostora.

Svih šest stepeništa u školi je ukrašeno, a na njima su prikazani značajni događaji iz istorije Zrenjanina, boje ispisane na engleskom i na španskom jeziku, nedoumice u srpskom jeziku, razlomci iz matematike i ekološka pesma naših učenika koja je osvojila nagradu.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh