I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Obeležen Dan Komande za razvoj Banatske brigade

U kasarni „Narodni heroj Svetozar Marković Toza“ u Zrenjaninu danas je održana vojna svečanost povodom Dana Komande za razvoj Banatske brigade, koji se obeležava 17. novembra u spomen na dan kada je 1918. godine pobednička Srpska vojska ušla u tadašnji Veliki Bečkerek.

Povodom Dana jedinice pročitane su čestitke, sumirani su rezultati rada između dva praznika i najistaknutijim pojedincima su dodeljene nagrade i pohvale.

„Pored stalnog ulaganja napora na unapređenju uslova za život i rad pripadnika jedinice, realizovali smo i više složenih zadataka, samostalno i uz podršku organa vlasti na teritoriji u našoj nadležnosti. Posebno bih istakao angažovanje pripadnika jedinice na pružanju pomoći organima lokalne samouprave i stanovništvu u prvom talasu borbe protiv „COVID 19“, strašne pošasti koja je zadesila celokupno čovečanstvo. Tada su pripadnici Komande za razvoj Banatske brigade bili angažovani na prostoru od Kikinde do Pančeva, i od reke Tise do granice sa Republikom Rumunijom“, istakao je komandant pukovnik Aleksandar Dedić čestitajući praznik pripadnicima jedinice.

I Taxi Zrenjanin

Svečanost je održana uz poštovanje svih propisanih mera za suzbijanje i sprečavanje širenja zarazne bolesti „COVID 19“.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh