I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Obnovljena tradicija – posle 15 godina u Tarašu se biralo najbolje vino

Udruženje vinogradara i ljubitelja vina „Taraški vinogradi“ posle dugih 15 godina organizovalo je takmičenje i ocenjivanje vina. Događaj je dobio naziv „Dani taraških vina“ i odvijao se od 20. februara kada su primljeni uzorci i vršeno ocenjivanje, sve do 23. febuara kada je organizovana dodela diploma.

– Na ocenu su pristigla rekordna 72 uzorka, mnogo više nego što smo očekivali. To je dobar znak za naše udruženje koje poslednjih godinu dana daje maksimum na promociji svojih vina koja su na okolnim takmičenjima već osvojila brojne medalje. Inače, na takmičenju su učestvovali vinari iz okolnih udruženja kao i pojedinci. Tako su ovom prilikom članovi žirija imali priliku da probaju vina iz Dobanovaca, Iđoša, Kikinde, Melenaca, Zrenjanina, Orlovata, Temerina, Elemira, Čuruga i Nove Crnje i naravno Taraša, kaže nam Slobodan Marovac, sekretar Udruženja „Taraški vinogradari“.

PerSu marketi

U subotu 23. februara organizovana je dodela diploma, koje je uručivao predsednik udruženja Saša Tolmač. Za goste je održano korisno predavanje vezano za za zaštitu vinove loze. Na kraju je poslužena večera uz muzički nastup lokalnog orkestra.

Tako je u Tarašu oživela još jedna lepa manifestacija…

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh