I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

NSZ Zrenjanin: Obustavlja se neposredan rad sa strankama

Na osnovu mera utvrđenih Odlukom o uvođenju vanrednog stanja počev od 17.3.2020. godine, u svim organizacionim jedinicama Nacionalne službe za zapošljavanje obustavlja se neposredan rad sa strankama.

Neće se vršiti prijavljivanje na evidenciju nezaposlenih lica, niti će se evidentirati obavezno lično javljanje tražioca zaposlenja.

– Molimo sve poslodavce koji podnose zahtev za izdavanje/produženje radne dozvole da ga upute elektronskim putem na mejl adrese filijala, u skladu sa obaveštenjem koje se nalazi na veb sajtu Nacionalne službe za zapošljavanje u odeljku „dokumenti/dozvole za rad“. Takođe, molimo sve klijente da koriste alternativne oblike komunikacije – telefon, mejl i drugo. Kontakt telefoni i mejl adrese putem kojih zainteresovana lica mogu dobiti sve potrebne informacije vezane za rad filijala Nacionalne službe nalaze se na internet stranici www.nsz.gov.rs i na ullaznim vratima svake filijale. O svim promenama režima rada sa strankama, blagovremeno ćemo informisati javnost, navode u Filijali u Zrenjaninu.

PerSu marketi
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh