I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Novogodišnji vašar u Zrenjaninu od 20. decembra do 14. januara (VIDEO)

Na Trgu slobode, u periodu od 20. decembra do 14. januara, biće održan novogodišnji vašar u kojem će učestvovati brojni proizvođači suvenira i rukotvorina. Zrenjanin će se tako pridružiti ostalim gradovima u Srbiji koji svake godine u novogodišnjem periodu priređuju tradicionalne manifestacije ovog tipa.

Građani, kao i posetioci koji u to vreme budu boravili u našem gradu, imaće priliku da na jednom mestu kupe unikatne proizvode i dragim osobama ulepšaju praznike. Događaj organizuju Turistička organizacija grada Zrenjanina i Grad Zrenjanin.

– Poznato je da svake godine u sklopu obeležavanja praznika organizujemo tradicionalnu manifestaciju „Zrenjanin- grad otvorenog srca“, koju smo ove godine malo upotpunili novogodišnjim vašarom. U dogovoru smo sa puno zainteresovanih malih preduzetnika, sa svima onima koji imaju šta da pokažemo, a imamo puno domaće radinosti, rukotvorina, raznih proizvoda namenjenih ovakvoj vrsti prodaje i promocije. Okupili smo ih, imamo dobar odziv, tako da ćemo na preko 30 štandova i tezgi koji će biti u novogodišnjem dekoru, uz onaj koji već postoji na trgu, napraviti jednu prelepu manifestaciju. Očekujemo i dobar odziv naših sugrađana, kaže Zoran Ljubotina, direktor Turističke organizacije grada Zrenjanina.

PerSu marketi

Iako je poznato da je realizovana javna nabavka kojom su obezbeđeni tipski štandovi za potrebe održavanja manifestacija, zbog kratkog roka i blizine praznika, ti montažni objekti neće biti raspoloživi za predstojeći novogodišnji vašar. Prema rečima Zorana Ljubotine, pomoć u obezbeđivanju štandova pružili su grad i JKP „Pijace i parkinzi“. Zainteresovani za izlaganje i prodaju, mogu se javiti Turističkom informativnom centru pozivom na broj 023/581-890.

Pored novogodišnjeg vašara, 31. decembra, u okviru manifestacije „Zrenjanin – grad otvorenog srca“, u podne će za mališane biti organizovano kićenje jelke uz bogat muzički i zabavni program, nastup horova i kulturno-umetničkih društava, klovnove, haos-animatore i podelu paketića.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– To će biti jedna uvertirta za ono što nas čeka uveče, jer ima puno naših sugrađana koji će se opredeliti da čekaju novu godinu na otvorenom. Na Trgu slobode, na bini ćemo imati nekoliko naših, zrenjaninskih bendova, koji će zabavljati sugrađane celo veče, a novu godinu, odnosno sam ulazak u 2019, obeležiće trubači, i nadam se vatromet, istakao je Ljubotina.

Činjenica je da, pored proslave na trgu, građani imaju priliku da najluđu noć dočekaju i u brojnim ugostiteljskim objektima, shodno ukusu i finansijskim mogućnostima. Nakon proslave dočeka Nove godine, otpočeće i pripreme za obeležavanje Pravoslavne nove godine. Za sada nije poznato ko će od izvođača zabavljati Zrenjanince tog datuma.

Zrenjanin – grad otvorenog srca (VIDEO):

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh