I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Novogodišnji paketići deci korisnika toplog obroka „Narodne kuhinje“ u Zrenjaninu

Predstojeći novogodišnji i božićni praznici odlična su prilika da malim znacima pažnje obradujemo naše najmlađe sugrađane.

U okviru tradicionalne akcije Crvenog krsta Zrenjanin pod nazivom „Jedan paketić – mnogo ljubavi“, u velikoj sali organziacije podeljeni su praznični paketići  deci korisnika toplog obroka „Narodne kuhinje“.

PerSu marketi

Prema rečima Jelene Lugonje, samostalnog stručnog saradnika, članovi i volonteri Crvenog krsta Zrenjanin svake godine ulažu veliki napor kako bi obuhvat dece bio što veći, ali za to im je potrebna pomoć svih ljudi dobre volje i velikog srca.

-Zahvaljujući donatorima i dobrim ljudima, danas i tokom narednih dana obradovaćemo mališane u stanju socijalne potrebe i ulepšaćemo im praznike. Posebnu zahvalnost upućujemo Đuri Mijatovu i Fondaciji „Ljilja i Milka Mijatov“, kao i članovima Unije poslodavaca Zrenjanin, ali i svim našim sugrađanima koji su u skladu sa svojim mogućnostima donirali i obradovali one kojima je pomoć najpotrebnija – istakla je Lugonja.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Podelu paketa su prazničnom priredbom ulepšali učenici Osnovne škole „Vuk Karadžić”.

Jedan od ciljeva kojima je Crveni krst Zrenjanin izuzetno posvećen jeste pružanje pomoći licima u stanju socijalne potrebe kao i svim drugim ugroženim kategorijama stanovništva, razvijanje solidarnosti među ljudima i unapređenje humanitarnih vrednosti društva.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
Slot Club Kentucky
Halo Taxi Zrenjanin
Diksi Picerija
  • Divider

  • Divider
Na vrh