I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Dobre Vesti našeg grada

Novo u gradu – ketering iz domaće kuhinje

Koliko puta vam se desilo da kažete šefu da idete da kupite doručak i da ćete se vratiti za pet minuta? A onda vas baš taj dan u pekari sačeka neverovatna gužva jer ste zaboravili da je vreme velikog odmora u susednoj školi, pijačni dan ili je tu ispred vas gomila kolega iz drugih firmi koji takođe nervozno čekaju svoj red…I onda tih famoznih 5 minuta utrostručite i onako nervozni i napeti (jer ćete u povratku do kancelarije morati da smislite neko originalno  opravdanje) uzimate svoj kroasan koji jedete eto već 365-ti dan u godini…

Druga veoma česta situacija jeste večita dilema – šta danas doručkovati…? Kroasan sa sirom i šunkom, samo sirom, imitacijom eurokrema ili čega već… Pa sve u krug, svaki dan.

Početkom aprila u glavnoj ulici su se delili flajeri koji su nas simpatičnim“kariranim“ dezenom privukli i tog trenutka smo uradili pravu stvar – otkrili smo novi ketering ukusne hrane u Zrenjaninu. Tu u ulici paralelnoj sa glavnom pešačkom zonom u Zrenjaninu, u Gimnazijskoj 8, od nedavno se pripremaju obroci za zaposlene u okolnim firmama i lokalima. Dakle, Etno Kućerak je bogatu ponudu raznovrsnih jela „spakovao“ u simpatičan lanč paket koji će nadmašiti sve one gore pomenute kroasane.

I lično smo proverili koliki je obrok koji se dobija za maksimalnih 250 dinara koliko košta najskuplje jelo u cenovniku na flajeru. Iznenadili smo se kada smo videli da jedan od obroka za koji smo se odlučili – sitan roštilj u lepinji s dodatkom svežeg povrća – jedva staje na tanjir, a kako će ga tek upakovati… Međutim iskustvo u poslu osoblja restorana je za tren otklonilo naše dileme kada smo videli da je naš obrok praktično spakovan u kutije namenski izrađene za potrebe keteringa. I takav lanč paket se jednim pozivom na broj 023.511.786 može dobiti već za 15 minuta! Uverili smo se da je ovo izuzetna ušteda vremena i novca s jedne strane, dok istovremeno dobijate topao i zdrav obrok po izuzetnoj ceni.  To je ponuda koju treba izdvojiti  u vremenu kada živimo brzim tempom, hranimo se nekvalitetnom brzom hranom koja osim sitosti ne pruža ništa zdravo našem organizmu ionako preopterećenom radnim stresom. Jedan topao obrok od testenina, raznih vrsta mesa, sira, povrća nikad neće moći po hranjivoj vrednosti da se meri sa lisnatim testom, burekom, mini picama i ostalim pecivom koje jeste ukusno i često ga jedemo ali nije dobro rešenje za svaki dan. Zato smo novu uslugu prihvatili oduševljeno i podelili ovu vest s našim (pre)zaposlenim prijateljima koji su već posle naše prve rečenice tražili broj telefona restorana Etno kućerak…

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

I još nešto, dok ne stignete do flajera, prenećemo vam neke od obroka koje možete poručiti već od neverovatnih 120 dinara koliko košta punjeni fišek s kajganom. Tu su i sosina lepinja, dinstana pikantna džigerica, pileća salata s povrćem, vešalica sa sirom u lepinji, bandirani sir u lepinji, banatska pileća salata, domaća kobasica, rezanci s mileramom i povrćem, lovačka testenina, rižoto s piletinom, cezar salata, nasuvo sa sirom kao i dezerti – rezanci s makom i orasima, gomboce i štrudle.

 

 

Prijatno vam bilo, baš kao što je i nama posle prvog obroka iz ketering ponude!

Etno Kućerak, Gimnazijska 8, 023.511.786

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh