I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Drugi pišu

Novo poskupljenje gasa u martu

Javno preduzeće Srbijagas saopštilo je danas da će gas za firme snabdevače, zbog rasta kursa dolara, poskupeti od 2. marta. Poskupljenje od 5,8 do 6,1 odsto.Poskupljenje gasaU saopštenju Srbijagasa nije navedeno u kom procentu će poskupeti taj energent ali po tumačenju distributera, gas za domaćinstva i manje potrošace poskupeće od 5,76 do 6,08 odsto

Nešto detalj nije pome se videti iz primera Zrenjanina, odkale je takođe najavljeno poskupljenje.

Nadzorni odbor JKP Gradska toplana doneo je odluku o povećanju cene prirodnog gasa, saopšteno je danas iz tog preduzeća.

Kako se navodi, povećanje cene usledilo je zbog promene nabavne cene prirodnog gasa, a važiće od trenutka dobijanja saglasnosti od Agencije za energetiku Srbije.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Fordomanija

Nove cene za domaćinstva iznosiće 54,02 dinara po kubnom metru (umesto sadašnjih 51,21 dinara), ostali potrošači na mreži ispod šest bara plaćaće 51,48 dinara (umesto sadašnjih 48,66), dok će potrošači na mreži između šest i 16 bara plaćati 50,58 dinara po kubnom metru (sadašnja cena je 47,77 dinara).

Iz Gradske toplane navode da će cene, po dobijanju saglasnosti, važiti od 2. marta ove godine.

Autor:

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh